2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها ، من امروز رفتم مطب دکتر محسنیان ، اول اینکه مطبش شلوغ بود خداییش ، هم نمونه خیلی دیدم هم اینایی که بار اول بود اومده بودن واسه مشاوره و وقت گرفتن ، دکتر خوب و خوش برخوردی بود ، اونایی که عمل کرده بودن هم همشون راضی بودن و کسی و ندیدم که ناراضی باشه ، حتی ١ نفر ، همه میگفتن همونی شده که میخواستن ، راجع به کبودی ، یکی گفت مال من خیلی کبود شد و بعد ٤ روز کامل از بین رفته و یکی دیکه کفت اصلا کبود نشده ، از دکتر که پرسیدم گفت بستگی به پوست طرف داره ، چه بشه و چه نشه هیچ فرقی نداره چون کامل از بین میره ، اینستاگرام دکتر که میری فوق العاده عکس هست و همه خیلی لایک کردن و خیلی کامنت ، بالای ٥٠٠ تا ١٠٠٠ تا لایک و کامنت ، خداییش هم وقتی میخونی همه رو ج داده
یکی از بچه هایی که اونجا بود گفت من فکر میکردم عکسا فتوشاپه ، میکفت اومدم مطب تا کاراوو ببینم و یک نفر شانسش از همونایی بوده که عکسش توو اینستا بوده و میکفت عین عکسش بوده و از این خیالش راحت شده ( اون میکفتا ، من فقط نقل قول کردم ) به من گفت انحراف شدید داری و پولیپ ، هزینش کلا ٣ تومنه ، ولی من چون انحراف داشتم گفت ٣٢٠٠ ، کیلینیک قیطریه هم عمل میکنه ،
ستایش جان مرسی واقعا. بینی حضار چطور بود توروخدا؟ خوب دراورده بود؟ ستایش جان اگه تو به من یه ایمیل بزنی من تو لاین ادت کنم با چند نفریم صحبت دکترا رو میکنیم اونا هم گزارش میکنن
سلام دوستان: من دوستم با دکتر ابیانه عمل کرده خیلیییییییى سربالاس و یجورایى خوکیه! کوچیک هم نشده و ارتفاعش هم زیاده. تنها حسنش قرینه و صاف بودنشه. بنظر من ابیانه انقدر هم تعریفى نداره. نمونه هاى سایتش هم بنظر فوتوشاپ میان. حالا خوددانین.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
امیر آروین سازگار:

تنفس ها خیلى خوب بود. یه خانوم براى جراحى ترمیم اعصاب صورتش اومده بود ، عضلات صورتش بخاطر عمل تومور مغزى کج شده بود و با معرفى اومده بود سازگار براش درستش کنه.
دکتر چسب نمى زنه و تامپون هم نمى ذاره.
تیغه ى بینى ها فوق العاده تمیز و خوب بود. از تمیز ترین تیغه هایى که دیدم بود. اما سوراخاى بینیا خیلى بزرگ بود و تمام زیبایى بینى رو گرفته بود. نمى دونم چرا سوراخ بینى رو کوچیک نمى کنه که با اون تیغه هاى ظریف جور دربیاد. براى قضاوت بهتر باید خودتون برید ببینید. من که از فرم و سایز سوراخا خوشم نیومد. چون هم بزرگ بود و هم گرد.
در کل اگر سبک طبیعى مى خواین یه سر به مطبش بزنین.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
در ضمن نمونه دیدن تو مطبش یجوریه انگار اضافى هستین. منشى اول گفت یه ربع بیشتر نمى شه بشینین که ما صداشو در نیاوردیم دو ساعت نشستیم بعد تذکر داد که بریم. فضاى مطبش زیاد صمیمانه نبود و نمونه هم تک و توک میاد. نمونه ى درمانى هم میاد. باید دو سه ساعت بشینین که ٤،٥ تا نمونه ى زیبایى ببینید.( این مطب گردى براى یکى دو ماه پیش بود، دیدم اسم سازگار رو میارین گفتم یه توضیحى بدم.)
کتانه جون سلام شما از بینیتون راضی هستین؟ سیما جون رو یادتونه؟ اگه یادتون هست میدونین الان راضی هست یا نه؟ اون موقع ها مشکلش فقط قوز بود؟ دکتر برای ورم شما آمپول تزریق کرد؟