2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز چسبمو باز کردم. دکتر گفت بهتره 2 ماه بزنی ولی من 1.5 ماه باز کردم. چون سر کار با چسب معذبم. تا الان از عملم راضی هستم. اصلا از روز اول هم مشکل تنفسی نداشتم. کاملا طبیعی میخواستم در حد رفع ایراد. قلمی باریک فانتزی قوسدار و سربالا نمی خواستم. امیدوارم تا 6 ماه دیگه کلا کسی نفهمه عمل کردم
رایا جان بلافاصله بعد از برداشتن قالب برای ورم من 5 روز قرص دگزا خوردم روزی 3 تا و 1 آمپول عضلانی بتا متازون. ورم خیلی زیاد اون موقع کم شد و بینی باریک شد ولی الان دوباره ورم داره البته نه به شدت اول. کمتره. اگه مشکلت ورمه شاید همین قرص و آمپول عضلانی بتونه کمک کنه البته با مشورت با دکترت .
سلام به دوستان عزیز من تازه عضو سایت شدم قراره دکتر شهریار یحیوی منو عمل کنه دماغم گوشتیه خیلی استرس دارم اصلا نمیدونم انتخابم درسته یا نه؟ گالری عکس هاش خیلی خوب بود. از صحراییان هم خیلی تعریف میکنند واقعا نمیدونم چیکار کنم اینجا کسی از دوستان با یحیوی عمل کرده؟
غزلی اولین شرط عمل اعتماد کامل به دکتره خودتم دست خدا بسپار کامللل..نتیجه هرچی بشه مقبول میشه.ایشالله همه چی خوب میشه حتما عم بعد عمل منو در جریان بزار منم دنبال دکتر میگردم.هزینش چقدر ساریخانی؟
2810