2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست
آها من فک کردم اسفند 92 عمل کردید.هنوز خیلی زود واسه فک کردن به عمل ترمیم.من تازه بعد نه ماه بینیم بهتر شد.شمام صبر کن.اگه خوشت نیومد بعد یه سال دنبال دکتر باش
عکس بینی صفحه 1709

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه عمل ترمیمی فرقی با عمل اولیه نداره بچه ها؟ من فقط میخام ی خورده پره های بینیم جمع تر شه البته اگه تا ی سال دیگه ایراد دیگه ای پیدا نکنه.حرف شما درسته که باید منتظر موند تا ورمش بخوابه اما ازونجایی که پره های بینیم دستکاری نشده شکل اول و اخرش همینه
سلام به همگی نظراتتون رو خیلی خیلی خوندم بهم استرس وارد شد واقعا .خواهش میکنم جواب بدین دوستای همیشگی من از کردستانم میخوام بیام کرج پیش دکتر مفرد یا سلطانیان خواهش میکنم راهنمایی کنید قیمت فقط تا 3 الی 3.5 میتونم بدم.تهران هم دکتر محسنیان مد نظرم هست.دکتر ابیانه قیمتشو بالا برده از 4 میلیون؟
من نمیدونم نگین.ولی فک نکنم دکتر ابیانه قیمتش بیشتر شده باشه.استرس نداشته باش.فقط با دقت مدل و دکترت انتخاب کن و مطمئن عمل کن.ولی اصلا برای عمل عجله نکن.
عکس بینی صفحه 1709
سلام دوستان من چتد ماه هست که اینجا چراغ خاموش حرفاتونو دنبال میکنم خودم چند ماهی هست که تصمیم به عمل گرفتم تا امروز که به این نتیجه رسیدم که عضو نی نی سایت بشم مانی جان متوجه شدم شما با مجلسی عمل کردید که جزو لسیت من هم هست. منتها اینجا حرفا ضد و نقیضه...میشه یکم تجربیاتتو بگی. و یه سوال دیگه من از کارای سامی هم خوشم اومده اما تمام مدلاش تو سایت از روبرو کجه... من حساس شدم یا اینطوره فعلا هم پیش کوچک زاده و یزدانفر ویزیت شدم اما.........................