2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
سلام خانومای دماغ خوشگل.من امروز اتل و بخیه ها رو باز کردم.ولی زیر چشام کبوده.حالا میخوام ببینم چه پمادی بزنم واسه جای بخیه ها.غیر از تتراسیکلین؟رژودرم چه طوره؟فاید داره؟الان جای بخیه ها معلومه
چون میگذرد غمی نیست
بچه ها من امروز بعد از 16 روز طلق تو بینی دراوردم دوست داشتم بیشتر میموند که مشکل تنفسی پیدا نمیکردم ولی دکترم گفت که 16 روز بسه خدایی یه حس خیلی بدی داشت دراوردنشون دوستایی که طلق داشتید چند روزه طلق تونو دراوردید؟؟؟؟ یه سوال دیگه بعد از 16 روز میتونم دماغمو بکشم بالا؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی خانمی مبارک باشه فکرمیکنم دیگه چون بخیه هارو کشیدید احتیاج نباشه تتراساکلین بزنید تتراسایکلین واسه عفونته برای جای بخیه هم من این کرمو یه هفته است دارم میزنم FACEDOUX/CICASOME repair cream رژودرم هم اطلاعی ندارم واسه جای بخیه خوب باشه یا نه
سلام سلاممم . عمل بینی خیییییل یراحته به نظرم. من الان یک سال و خورده ای از عملم میگذره ...چند ماه تو خود همین نی نی سایت تحقیق میکردم و مطب چند نفرم که اینجا معرفی کردم رفتم... خیییلی از دکترم راضیم هنوزم دعاش میکنم و آرزوی بهترینارو براش دارم.. یه دکتر با اخلاق و فوق العاده با حوصله و با مسیولیت ....هر زمانیم سوال داشته باشی با حوصله جواب میده.... از بینیمم خیییلی راضیم ....خیلیا بعد از بینیه من رفتن پیشش عملیدن و راضی بودن
من خیلی حساس و ترسو بودم ولی با وجود دکترم هیچ کدوم از این حسارو موقع عمل و بعدش نداشتم....بینیمم دقیقا همونی شد که از دکتر خواستم و فکرشو میکردم ... امیدوارم همتون بینیاتون خوجججل بشه و مثل من همیشه راضی و خوشحال باشید از بینیتون.......
سلام دوستای عزیزم ممنون میشم جواب سوالای منم بدین.من 8روز عمل کردم همه چیم از بینیم برداشتم خدا رو شکر راضیم ولی چندتا مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنین از ورما که بگذریم.حس میکنم صدام تو دماغی شده عایا طبیعی به خاطر کیپ بودن بینی یا اینکه تنگ شده دستگاه تنفسم.؟ دیگه اینکه حالت خنده هام شبه قبل نیست درست میشه عایا؟؟؟
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
مینا جون سلام دوستم... عزیزم 8 روز که چیزی نیست این مشکلاتی هم که گفتی کاملا طبیعیه و ظرف یک ماه درست میشه اصلا نگران نباش... مامی جون با دکترت حرف بزن ببین بهت چی میگه...اینکه دو سه ماه اول بینی گااااااهی وقتا کج بنظر برسه طبیعیه... اما اگه همیشه کج باشه دیگه نمیدونم حتما حتما به دکترت بگو...یعنی شما میگی بینیت توی این یک ماه همیشه کج بوده؟ قبل عملتونم کج بوده بینیت عزیزم؟
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
2810