2777
2789

تو اگهی های ترحیم همیشه میبینم اونایی که قشنگن و جوون و خوشگل بیشتر براش کامنت گذاشتن که زوحش شاد و حیف شد و اینا

ولی اونایی که قیافشون خوب نیست کسی کامنت نمیزاره  یا خیلی کم میزاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تصور کردین زیبایی برای مردان در برابر زنان امر فرعیه؟!

روایت داریم مردی که همسر نیکو و سیمای خوش داره، خدا نعمت رو برش تمام کرده.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چرا تصور کردین زیبایی برای مردان در برابر زنان امر فرعیه؟!روایت داریم مردی که همسر نیکو و سیمای خوش ...

چرت بود با عرض معذرت، مردایی یا زنایی ک همسر خپشکل دارن بیستر اسیب میبینن چون هر لحظه احتمال خیانت هست

چرت بود با عرض معذرت، مردایی یا زنایی ک همسر خپشکل دارن بیستر اسیب میبینن چون هر لحظه احتمال خیانت ه ...

کسی که اهل تقوا باشه و ارزش طهارت باطنی رو بدونه، زیبا بودنش باعث مراقبت و دقت بیشترشه نه سوءاستفاده و سوق پیدا کردن به لغزش! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چرت بود با عرض معذرت، مردایی یا زنایی ک همسر خپشکل دارن بیستر اسیب میبینن چون هر لحظه احتمال خیانت ه ...

پس با این حساب زن خوشگل هم احتمال خیانتش بیشتره 🤔

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم