2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
محیا جان شما هرچقدم بخای مشخص نشه عمل کردی باز معلوم میشه منم طبیعی میخاستم اما از نیم رخ میشه فهمید عمل کردم کلا کارای سجادیان طبیعی هستش خیلی خودتو در گیر این نکن چون شما هر بینی تر تمیزی ببینی فکر میکنی عمل شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیا جون بینیت خیلی خوب شده مبارکه دوستم ...اصلا در مورد بینی نمیشه الان اظهار نظر کرد.ولی قدر مسلم اینکه همونطور که دوستان گفتند نوک بینی هم به خاطر چسب هم به خاطر جبران افت آینده یه کم سربالا به نظرت بیاد که اتفاقا اونجوری که قبلا تعریف کردی ازش ، نیست و خیلی هم خوبه... من امروز رفتم مطب دکتر برای آخرین ویزیت قبل از عید...دکی خیلی خیلی از بینیم تعریف کرد.. گفت فقط ورم ها بره خیلی زیباییش معلوم میشه..بعد هم یه 2 دقیقه ای ماساژ داد ولی خیلی درد نگرفت...جالب بود بعد از ماساژ اصلا 60 درصد ورم تیغه بینی رفت ولی نوک بینیم ورم داره یه عالمه!!! هر چی بگم باز هم کمه!!!! کم کم داره از بینیم خوشم میاد.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
بچه ها مدل چسب زدن دکی من با همه فرق میکنه..یه چسب u اولش ..بعد چسب های افقی و یه چسب v آخرش میزنه..چسب v رو تا حالا روی بینی کسی ندیدم. البته به من گفت دیگه نیاز به چسب u نداری و اون رو نزن
ماری جون من شیراز عمل کردم عزیزم دوستان ممنونم. واقعا صبر و حوصله در عمل جراحی بینی ضروریه ماری جون دکتر محبوبی راد سبک فانتزی عمل میکنه. اینستاگرام هم داره. بد نیست پیجش رو فالو کنی مدل ها و سبک دکتر دستت میاد. دو تا صفحه اینستاگرام هم داره اینجا سپیده با دکتر محبوبی عمل کرده. اوایل دی یا اواخر آذر بچه‌ها واقعا از تنفس بینی لذت میبرم. گاهی نصف شب از خواب پا میشم میبینم دارم از بینی نفس می‌کشم اصلا چه حالی میده!!!
ابریشم جون من زیاد نمیام سایت اگه سوالی دارین بپرسین تا جواب بدم براتون پ خ فرستادم ولی جواب ندادین اگه سوالی دارین در خدمتم دوستم
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
2810