2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها خوبید؟ ببخشید من چندروز نبودم آخه دوباره اعصابم خرد بود به دماغم هنوز عادت نکردم ان شاالله زودتر ورمش بخوابه ببینم چه طوری شده بچه ها من الان فعلا فقط از سربالا بودن دماغم اعصابم خرده که نمیتونم برم بیرون قبلا هم گفتم من خوذم دماغم سربالا بود به دکترم گفتم سربالاش نکن گفت من 10 درجه میذم بالا جون بعد عمل 10-15 ذرحه میفته بچه ها من الان عکسمو میذارم فقط کسایی که عمل کردن و تجربه دارن بگن واقعا راسته که بینی میفته؟ بعد چه مدت؟ چندماه؟ فقط راستشو بگید من اصلا ناراحت نمیشم راستشو بگید ممنونم دوستای خوبم
رسپینا جان پس باید هنوز صبر کنی‌ تا ورم‌ها تموم بشه، مخصوصاً این دکتر که همه میگن کارش پر ورم هست ، شاید هم زیادی حساس شدی اگه دوس داشتی عکس بینیت رو اینجا یا تو خصوصی برام بذار تا نظر بدیم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بگی منظورت از سرش بیاد پایین در چه حد?کلا که سرش میاد یکمی پایین ولی اگه منظورت اینه انقد بیاد پایین که سوراخاش از تمامرخ دیده نشه نه اونقد نمیاد پایبن. دکترت کی بود?
عکس بینی صفحه 1709
محیا جون بینیت خیلی خوب شده...عزی دلم شما بینی قبل عمل هم نوکش اصلا پایین و افتاده نبوده و به نظر من اصلا زیاد بالا ندادتش....ببین من 12 سال پیش قوز بینیمو تراشیدم فقط....هیچچچ کسی متوجه عمل من نمیشه...اون موقع اصرار داشتم که به پره هام دست نزن اصلا...ندی بالاهاااا طبیعی میخوام...فکر کن اون موقع که همه تابلو و مصنوعی عمل میکردن من اینجوری خواستم ولی دکترم گفت کار درستی نمیکنی بینیت نوکش یه افتی میکنه....و همینطور هم شد...الان موقع خندیدن نوک بینیم جمع و جور نیس میاد پایین...همینشو میخوام بدرستم و گوگولی مگولیش کنم...متوجه شدی گلم؟ دو سه نفر دیگم که شرایط منو داشتن بعد چند سال از نوک بینیشون راضی نیستن....لذا نظر من اینه که شما بینیت خیلیم عالیه....این بود انشای من
یا اباالفضل
sweetheart عزیز تورو خدا بیا و یه رخی بنما خانومی.... sargol جون من از دکترای کرج کسی رو نمیشناسم...راستش می خواستم تهران عمل کنم ولی دیدم با بچه کوچیک واقعا سخته چه کاریه همینجا اگه از کار دکتری خوشم اومد میعملم....تا اینکه اسم دکتر علی اکبری رو شنیدم و عکساشو که دیدم از پره ها خوشم اومد...من پره ها برام مهمه وگرنه بینیم تراش و کار دیگه نمیخواد...راستش تاپیک رو تقریبا کامل خوندم..دکتر خاصی توی کرج مد نظر من نیست...ولی فعلا نظرم روی علی اکبری هست تا سال دیگه ببینم چی پیش میاد
یا اباالفضل
2810