2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست
امروز تو کلاسمون یه دختره دیدم عملی خیلی خوشگل عمل شده بود بینیش قوس نداشت کاملا معمولی ...اخه قوس دارا تابلو عملیه ... هیچکس خدادای بینیش قوس نداره ... خلاصه روم نشد بپرسم فک نکنم دیگه ببینمشششش چون امروز مجبوری سر این کلاس بودم گریهه
درود بر همه نکته ی خیلی مهم: دوستان عزیز بنا به دلایلی حدالامکان از دکترتون بخواهید با نیمه بیهوشی شما رو عمل کنن متاسفانه خبری که دوستمون اعلام کردن صحت داره و واقعا جای نگرانی داره تاکید میکنم تا اونجای که امکان داره نیمه بیهوشی عمل کنید حتی اگر می ترسید Parva: مبارک باشه خوب شده ولی به مرور قوسش کم میشه و به نظر میاد پوستتم یه کم بهم ریخته! بیهوشی کامل بودی؟ رایا۹۱: چیزی که توی چند این چند ساله و بعد عمل خودم فهمیدم جز یکی دو تا تزریق خاص سایر آمپولها اثر موقت دارن حقیقتش در مورد دگزا اطلاعی ندارم اما در واقع نوعی کورتون هستش سرتونو درد نیارم چاره ی کاهش ورم صبر و صبر وفقط صبر هستش تعذیه ، دود ، مواد الکلی و ... تاثیر کذارند. نیکا: قیمتهای دکترها دلیلی بر خوب بودنشون نیست متاسفانه یه اخلاق بدی که بین دکترهای با رنج بالا رواج داره نگاه از بالا هستش و فکر میکنن آسمون باز شده همین یه دونه افتاده به نظر من در برخورد با مریض باید دغدغه هاشو درک کرد و با استفاده از کلمات قلمبه و سخت گمراهش نکرد بله کسی سمت ملتجی نمیره چون دکتر با رنج ارزون تر هم همون کارو میکنه من از قیصری شیروانی ملتجی نراقی و... هر دکتر رنج بالایی که بگید کار خراب که سهله کار افتصاحم دیدم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابریشم جان خوشحال میشم کمکتون کنم ممنون از دعاهایی که کردی عزیزم من هنوز دو هفته ام نشده که عمل کردم با ایشون بله اسم کوچیکشون ایرجه البته کارهای مطبشون خیلی از کارهای سایتشوت قشنگ تره چون یه دکتره با تجربست و فوق العاده به سلامت بیمارش اهمیت میده بینی منم الان خیلی ورم داره بینی که چه عرض کنم صورتم کلن ورمه بله به حرف بیمارش تا حدودی گوش میکنه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
مانی باورکن پوستم اونجوری که توعکس افتاده نیست خودمم که الان دقت کردم و زومش کردم روپوست صورتم این شکلی شدم >>> تازه من برعکس همه بعدعمل نه موهام ریخت نه جوش زدم اما اینجا تواین عکسه اینجوری نشون میده مانی پس قوسش کم میشه یعنی نوکش کوچیکترمیشه؟ من راضی ام اگه اینجوری بشه شمیلا مرسییییییییییییییییییییی نازم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
عزیزم من هنوز بخیه هامم نکشیدم یه کم ورمام بره چشم حتمن میذارم بینی من استخونی بود با پوست نازک http://draliakbari.ir/%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C/%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
شمیلا جان چه سبکی بینی دوست داری؟