2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015689 بازدید | 66529 پست
من شنیدم این آمپولای کورتونه چیه بینی رو خیلی کوچیک میکنه یهو !!!!! اما من جرات ندارم جلوی دکترم حتی حرف اول کلمه کورتون رو به زبون بیارم وگرنه قیافش این شکلی میشه
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
پروا جون ممنون عزیزم:-) اون آتل روبینی رو بیشتربذارم بمونه بهترنیست? ۷ روز کافیه? . . . . نفیس (مامان آنیسا) جان من تازه عکس بینی شمارو دیدم عالی شده عزیزم خیلی خوب و خوشگل شده مبارکت باشه nilouz جان عکس شمام دیدم واسه شمام خیلی خیلی خوب شده دخترخوشگل مبارکت باشه عزییییز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Parva: اگر میخوای اثر آمپول رو ببینی ( تازه آمپول کلی ضرر داره نزنی بهتره) یه حوله بردار روش اوتو بکش بزار داغ شه بعد 1 یا 2 دقیقه بزار رو بینیت همون اثر آمپول رو داره منتها دوامش کمتره نسبت به آمپول خیلی هم این کارو نکن چون معیابش رو هنوز دقیق نمیدونم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
واقعا مانی ؟؟؟ آخه دکترم گفته بود ماه اول کمپرس گرم بذارما ولی من تنلی کردم مرسییییییییییییییییییییییییییییی مانییییییییییییییییییییییییی
سلام دوستان عزیز منم قصد دارم بینیمو عمل کنم، مشهد هستم دیروز رفتم برای معاینه از دکتر میمنه وقت گرفتم بنظرتون کارش خوبه؟ تو مطب یه پسره رو دیدم که سوراخای بینیش با هم فرق داشت :( اینجوری که خیلی بده پارسال هم رفتم پیش بخشایی یه بار برای معاینه
من هنوز بعد دو سال عمل نفهمیدم بینیم فرم اصلیش چیه یه روز عالییییییییییییییییه یه روز افتضاحههههههههه نمیدونم قراره کی ثابت بشه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
شیده جون از پهنی و باریکی بینی گوشتی بودن رو نمیشه که تشخیص داد پوست بینیت مهمه که نازک باشه یا کلفت
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دینا جون کلا بینی اونایی که عمل نکردن هم همینطوریه بنظرم با توجه به غذاهایی که مصرف کردی یا میزان خواب و اینا فکر میکنم جناب بینی یه روز خوبن یه روز بادن خخخخ حالا چه بینی عملی چه غیر عملی
وای دینا جدی میگی؟ استرس گرفتم یعنی ممکنه ورم نوک مماخم هیچوقت نخوابه ؟؟؟؟ اوف خدا میشه امشب دوروبر 11 بیای تاپیک نظرتو راجع به مماخ اینجانب بگی؟ خودم که حس میکنم نوکش ورمهههههههههههههههههههههه