2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015575 بازدید | 66529 پست
محیاجون همش یه روزه عمل کردی عزیزم... منم دقیقا مث تو بودم وقت غذاخوردن نفس کم میاوردم اما کاریش نمیشه کرد باید تحمل کرد تابگذره... اسپلینتو که برداری تنفست خیلی خیلی بهترمیشه... زیاد دراز نکش هرچقد بیشتر نشسته یا ایستاده باشی ورمات زودتر خوب میشه... اینروزا سعی کن بیشتر سوپ بخوری چیزای سنگین نخور یا صبح ها شیر سرد بخور که خیلی واسه احیای استخونای بینیت خوبه... نگران هیچی نباش تموم این سختیا گذراست عزیییییزم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دیگه من که میگم اصن به بینیم نگا نمیکنم . فقط نگا میکنم این ورمای صورت مخصوصا لپام کی میرن تو :))
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
نه دیگه زیر چشماتم بزار که کبودی زیاد نشه .. تا سه روز بذار البته کبودی من زیاد نبود . ورمااام خیلی زیادن . کاریش نمیشه کرد مثل اینکه :D
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
sananu قیافم بعد یکماه کم کم به حالت طبیعی برگشت... هرچند بیشتر ورما تا دو هفته ازبین رفته بود. محیا خواهش عزیزم... ببین بشینی بهتره ورمای صورتت زودتر خوب میشه...من درطول روز معمولا رومبل میشستم پشت گردنم یه بالش میذاشتم دکترم گفته بود مث آدم آهنی سرتو بالانگیر که بعد چنروز استخونای گردنتم دردبگیره... وای محیا منم خواب شبم اینجوری بود سخته ولی میگذره عزیزم... نه اصلا نگران نباش فقط اینکه هیچی نباید به بینیت بخوره الان خیلی آسیب پذیره...
sananu جان من هرروز همین موقعها میام تاپیک و البته شبا ساعت 11 به بعد عزیزدلم هرچی سوال داری بپرس تا تجربیاتمو همینجا بگم که واسه خیلیا ممکنه مفید باشه... من این تاپیکو خیلی دوس میدارم sananu دوس جونی خودمییییییییییییی