2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
ملیکا جون من مطب آصف نرفتم.. ولی یکی از دوستهای دختر خواهرم باهاش عمل کرده میگفت ظاهرش خوب شده ولی تنفسش راضی نیست..ضمنا میدونم قیمتش هم نسبت به دکترهای دیگه پایینتره
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
کلا من خیلی خودم رو درگیر مطب گردی نکردم.. ولی نمونه کارهای دکتر خودم رو 3 بار مطبش رفتم پسندیدم البته از مدلهای روشنی هم خوشم اومده بود ولی شنیدم ترمیمیهاش زیاد شده و ضمنا دوست خودم 2 سال قبل باهاش عمل کرد خیلی خوب شده بود .چند هفته قبل از خارج کشور اومده بود دیدمش به نظرم بینیش افت کرده بود .. به هر حال چون یه مقدار حساسی اگر تهران هم بخوای عمل کنی یه مطب گردی کوچولو انجام بده و بعد دکترت رو انتخاب کن.چند تا دکتر بذار تو لیستت و همونها رو به صورت فشرده طی چند روز یا یک هفته نمونه کارهاشون رو ببین.امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی گلم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستاره جان حاجی حاجی مکه!! ما همچنان منتظر عکس هتیم عزیزم پروا جان شما چسب رو دیگه برداشتی کلا؟ ورمها چطورند؟ من اصن بلد نیستم چسب بزنم هرچند که هنوز دکتر خودش برام عوض میکنه ولی خیلی منگلم تو این یک قلم
نجبا جان من 2 ساعت قبل از اینکه برم مطب برای برداشتم اسپلینت رفتم حمام .... رخساره جون حالا حالاها باید صبر داشته باشم ..اون هم از نوع ایوبی
نجبا جان نگران نباش چیز خاصی نیست برای من اسپلینت رو که برداشت اصلا متوجه نشدم داشتم میگفتم کی برش میدارید..بهم کلی خندیدند ..تازه من 2 تا ایر وی هم داخل بینیم بود ..کلا هیچ دردی نداره..فقط وقتی خودم رو توی آینه دیدم خیلی بینیم و قیافم برام عجیب بود..ولی کم کم دارم بهش عادت میکنم.
یکشنبه سر ویزیت دوماهم دکترم دعوام کرد گفت دیگه چسب نزنیا دختر بینیت خراب مشه ها ... منم ترسووووو ... دیگه نزدم و نخواهم زد بدرود چسب
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
بچه ها من میخوام از تجربم بگم من پارسال عمل کردم با دکتر محمد اسلامیان مطبش شهرک غربه اصلا سمتش نرید افتضاحه من بینیم بیسش کوچیک بود یه قوزکوچولو داشت باهاش عمل کردم چسبندگی گرفت دوبار تو مطبش مجبور شدم روتوش کنم خیلی خیلی اذیت شدم الان ظاهر بینیم خوبه خدا رحم کرد بهم ولی یکی از همشهریام باهاش عمل کرده اونم چسبندگی گرفته خدا رو شکر من از بینیم راضی ام اما دکتره رو نمی بخشم چه بلاهایی اورد سرم خدا ازش نگذره بدون تحقیق عمل نکنید
دلم فقط آرامش میخواد... 
ملیکا خسروی نژاد 15 سال قبل خانم داداشم باهاش عمل کرده..بینیش اصلا افت نکرده ولی شکل قشنگی نداره.. یکی از دوستهام هم حدود 2 سال قبل باهاش عمل کرده فرم بینیش قشنگه ولی خیلی خیلی کوچیکه و مثل یه نخود توی یه صورت گرد و تو پر شده دیگه اطلاعاتی ندارم عزیزم.
2810