2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
فاطیما جان ببخشید دیرجواب میدم آخه یکم دیروزحالم خوب نبود من به طوراتفاقی همراه خواهرم اومده بودم پیش دکترکه به اون گفت تو عمل لازم نداری منم که همش به عمل فکرمیکردم و میترسیدم باهاش مشاوره انجام دادم یه جورایی هم ازقبل تعریفشا شنیده بودم و اطمینان داشتم که تنفس دچارمشکل نمیشه یه ماه نشد بعد از مشاوره عمل شدم . نمونه هم اصلا ندیدم چون شنیده بودم طبیعی عمل میکنه منم همین طور میخواستم .فکرکنم هیچکی مثل من سریع دکترانتخاب نکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها فاطیما ... منم مث توام طبیعی شیک میخوام . یکی از دوستام با کوچک زاده عمل کرده واقعا قشنگ شده میگه مناسب صورتتم در میاره ... حالا اومدم ببینم نظر بچه های اینجا چیه کسی باهاش عمل داشته چون دوستم می گفت من خیلی تحقیق کردم همه راضی بودن ازش ... قیمت 4 تومن میگفت 500 تومن هم خرجاش
محیا جان ممنون بریانکا جان من کوچک زاده رو نمیشناسم فقط یکی از بچه های اینجا انگار گفت خوب نیست ولی خودت برو ببین کاراش رو و نمونه های بالای 5 سال برای قضاوت خوبن من فعلا از کارای عباس زاده، منافی و مجلسی خوشم اومده و میگن دکترای مطمعنی هستن پیش منافی و مجلسی میرم تا اوایل هفته بعد و یکی از این 3 تا رو احتمالا انتخاب میکنم ولی فکر کنم منافی رو انتخاب کنم
سلام دوستان من با دکتر سجادیان دیروز عمل کردم بینیمو فقط امروز صبح قالب بینیم کمی بلند شده اشکالی داره یانه
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
2810