2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
سلام دینا جونم بله دوست قدیمی خوب خوبی عزیزم هنوز از بینیت ناراضی هستی أز روز اول قوس بینیت ودوست نداشتی یادمه
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
قدیما اینجا چه تاپیک فعالی بود از مدیر مانی چه خبر الان کدوم دکتر رو بورسه
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارهههههههههه یادته چه قدر اینجا حال میکردیم مانی فک کنم خیلیییییییییی کم بیاد دیگه :) ولی هنوز مدیره خخخخخخخخخخخخ
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
نفیس جان نگران نباش،من خودم عکس های دو هفته بعد از عملم رو که نگاه میکنم سر بینیم بالا بوده،ولی آلان اصلا اون طوری نیست. راستی هنوز گچ رو در نیاوردی که اصلا هیچی نگو،چون تامپون خیلی بینی رو بالا نگه میداره وقتی اونی در میاری تا یه مدتی هنوز اثرش هست. ولی سر بینی واقعا میاد پایین.به نظر من اوجش هم تا بعد از 2ماه هست.من همین که دیگه چسب نزدم خیلی محسوس تغییر کرد.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
ممنونم ارشیدا جووونم..الان راضی هستی؟؟ اگه به عقب برمیگشتی بازم عمل میکردی؟؟ راستی چه مدت باید چسب داشته باشی؟؟ به نظرت به دکتر اعتمادکنم؟؟ اخه خیلی میترسم بعد عمل بینیم ناجوربشه
Ophelia جان.عزیزم چه سوال سختی.من امروز کلی گریه کردم.دلم برای قیافه خودم تنگ شده.اخه از روبرو بینی ام به صورتم میومد.الان هنوز چسب دارم و خیلی ورم نمیتونم نظر بدم. بنظر من اگه واقعا سلامت بینی ات برات مهمه برو پیش کلانتر.ولی از نظر ظاهر در مورد خودم هیچ قضاوتی نمیکنم. البته بگم که بینی من رو اصلا قوس نداده که اینو دوست دارم
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
مررسی ارشیدا جوونم..منم از تمام رخ با بینیم مشکلی ندارم ..واسم که سلامت بینیم خیلی خیلی خیلی مهمه...میدونی من فقط میخوام اصلاحی عمل بشه.. دختر گریه نکنی هاااا باید مواظب بینیت باشی میدونم ادم کلافه میشه به دکتر گفتی که چی میخوای؟؟ روز قبل عمل دکترو دیدی؟؟ یا سر عمل ؟؟ بهت چیزی نگفت؟؟
سرعمل دیدمش.هیچی نگفتم بهش.ولی قبل از عمل موقع ویزیت گفت خودت خوشگلی از روبرو تغییر زیادی نداری و بیشترین تغییر رو تو سه رخ و نیمرخ داری. منم دقیقا همین رو میخواستم.چون رو بینی ام بر اثر شکستگی قوز داشت
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
بسته عمل کرد؟؟ پره های بینی رو که برش نزده اخه من رو پره های بینی خیلی حساسم راستی سایز بینیتونو کوچیک کرده؟؟ بخدا مغزم هنگ کرده منم یه قوزی روبینی ام هس فقط میخوام اون بره رفته رفته خیلللللللی میترسم ...به نظرت چیکار کنم؟؟؟
2810