2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من یه مشکلی برام پیش اومده الان یکماه و نیمه که عمل کردم تیغه بینیم وقتی دست میکشیدم کاملا صاف بود دیشب که چسبمو باز کردم دست کشیدم رو تیغه قسمت بالا و نوک بینیم یکم برجسته تر بود حالت قوز نبود فقط صاف نیست کسی تجربه ای داره بانو منیر جان و دیگر دوستان ممنون میشم خیلی نگرانم
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
یزدانفر به نظرم بینی ها بزرگ بودن هنوز 8 تومن هم میگیره که فکر کنم برای یه بینی استخونی راحت زیاد باشه. فقط هم 1 هفته چسب می زنه تامپون هم نمیذاره. یکی از دوستام دکترش 1 هفته چسب زد براش من که بعد از 1 سال هنوز فکر می کنم بینیش ورم داره بنابراین احتمالا یزدانفر رو هم حذف میکنم البته بینی منشیش خیلی قشنگ بود. من 3 تا نمونه دیدم دیشب که بستگانشون رو اورده بودن برای عمل پس یعنی حتما خودشون راضی بودن ولی من دوستشون نداشتم
2810