2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانو منیر جون من بینی شمارو ندیدم . میشه ازتون خواهش کنم یه عکس از بینیتون بذارین برام البته اگه مشکلی براتون ایجاد نمیشه اخه گفته بودین برا یکی از بچه ها مشکل ایجاد شده اگه نذاشتینم که هیچی اخه یکی از دوستانم با علامه عمل کرده بینیشو خیلی تمیز در اورده ولی حس میکنم قوسو از قسمتی پایینتر از جایی که عموما دکترا قوس میدن داده شایدم به خاطر ورم ایماس چون من دو ماه بعد عمل دیدم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
شمیلا جان برات پیغام دوستی دادم بیا خصوصی. اگه وایبر داری با وایبر برات میفرستم. بینی من بیش از حد قوس داشت دکتر علامه تا اونجایی که میتونست قوسمو کم کرد دیگه بیشتر از اون امکان نداشت. تا 6 ماه تا یک سال بینی کلی تغییر میکنه فرم اصلی بینی بعد از یک سال معلوم میشه
سوشیا جان اگه کار دکتر راوندی دیدی ومریضاشم راضین چند بار برو مطب بعد تصمیم بگیر. سجادیان جمع میکنه ولی طبیعی دکترراستکاری بینی خوب جمع میکنه ولی اونم طبیعی کار میکنه کاردکتر طاهریان بدنیست برو سایتشو ببین
بانو میرجان آخه این دکتر هایی که الآن برای ترمیم بیشتر مطرح هستند و کاراشونو نمیپسندم من که دیگه کم کم دارم افسردگی میگیرم کسی اینجا راجع به کارای دکتر بیژن ربیعی تو شیراز اطلاعاتی داره ؟ 2 تا از دوستای خواهرم پیش ایشون عمل کردن فوق العاده خوب شدن
بچه ها امروز یه خانمی رو دیدم بینیش وحشتناااااااااااااااک انقد کوچیک و انقد سربالا بود الان که دیگه همچین مدلایی مد نیس آخه چرا همچین بلایی سر صورتشون میارن این دکترای پول پرست بچه هایی که عمل نکردین تروخدا مواظب باشین وقتی بینی کوچیک دارین دیگه هی به دکترتون اصرار نکنین بازم بینی تونو کوچیک کنه...بخدا خوبیش فقط دو سه ساله بعدش مشکل تنفسی ظاهری و هزار چی دیگه پیش میاد و همچنین برعکس وقتی بینی بزرگی دارین بازم واسه اینکه دو سه سایز کوچیک شه باید کلی بافت و غضروف از بینی برداشته بشه و این یعنی فاجعه...!!! تازه به امید خدا هممون قراره یه روزی بشیم 60 سال و 70 ساله...حالا یه پیرزن تصور کنین با یه دماغ نخودی و سربالا که هیچ ربطی به صورتش و سن و سالش نداره
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
بچه ها من هر دفعه که چسب مماخمو برمیدارم یه حسی دارم...یه بار حس ذوقمرگی بهم دست میده یه بار مث کسی که عزیزشو از دست داده باهمه وجوووووووود بغض میکنم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **