2777
2789
عنوان

از عذاب وجدان خوابم نمیبره

1 بازدید | 10 پست

بچه ها پسرم تو سن بلوغه و خیلی بد اخلاق شده صبح ها که میره مدرسه من دیگه تا آخر شب نمیبینمش

عصر بهم زنگ زد گفت با خواهرم بریم تو بارون راه بریم گفتم بریم

بعد دعواشون شده بود خواهرشو هل داده بود خورده بود زمین دخترم زنگ زد به من گریه و زاری چونه اش زخم شده بود تمام لباسهاشم خیس

منم همون موقع دستم بند بود از پشت تلفن بدون اینکه بفهمم جریان چی بوده آنقدر دعواش کردم😔

اونم ساعت ۷شام نخورده خوابیده 

چون هم من دعواش کردم هم خواهرش باهاش قهر کرده بوده 

حالا دلم آشوبه همینجور میرم نگاش میکنم باز دلم آروم نمیشه صداش زدم گفت خوابم میاد چقدر عذاب وجدان حس بدیه 

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باید بفهمه کارش اشتباه بوده و رو عصبانیتش کنترل داشته باشهدور از جون اگه خواهرش فکش میشکست چی؟ ...

همش میگم کاش بیدار بود با هم در موردش حرف می‌زدیم 

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

عزیزم میدونم مادری دلت طاقت نمیاره...

من کاملا درکت میکنم...

منم خیلی احساسیم اگ جات بودم ممکن بود ب زور بیدارش کنم غذا بخوره اما بیخیال چیزی تا صبح نمونده بیدار میشه صبحانه میخوره

خدایا بی نهایت شکرت❤️