2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015459 بازدید | 66527 پست
نگران نباش رز جون برای منم تو بینیم جوش زد ... دردم داشت داخل بینی التهابم ممکنه بخاطر ورم داشته باشه و طبیعیه. حالا ببین اگه خیلی ناراحتت میکنه پیش دکترت برو که خیالت راحت شه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خسته نباشید در انتخاب جراح عجله نکنید به عکس و گالری که جراحان توی سایتشون دارن اکثرا فتوشاپ هست من هم بینی ام رو عمل کردم الان آنقدر پشیمونم فریب همین تعریف و تمجید های که وب گردی بود خوردم . من پیش دکتر سید امیر سجادیان جراحی بینی ام رو انجام دادم اول برای مشاور خیلی خوش برخورد من برات بهترین کار انجام میدم بعدا عمل اصلا حال مریضشو نمی پرسه بخیه هارو خودش نمی کشه چون پول گرفته و دیگر توجه نمی کند اصلا سایز بینی رو کم نمی کنه تغییر حس نمی کنی پره های بینی و سوراخ بینی یکسان نیست دقت لازم رو انجام نمیده کارش تمیز نیست بیشترم بخاطر پایین بودن قیمت ش مشتری داره بعدا پشیمان میشن دنبال جراحی هستید که قلمی وطبیعی شیک بینی رو در بیاره نمی تونه دکتر سامی بهتره
من پیوند غضروف داشتم از گوشم... واسه همین خیلی ورم دارم... اصلن نمیدونم چه جوری شده بعد دوماه.... دکتر بهت میرسه ولی دنبال توضیح و اعتراض و این حرفو نباید باشی کلن ساکت باید بری و بیای ولی خب مسولیت کارشو قبول میکنه اگه اشکالی باشه حتمن اصلاح میکنه
سلام ژینوس خانوم میشه حداقلبگین چه تاریخی عمل کردین؟؟چون تا اونجا که پستای قدیمتون دیدم شما میخاستین تا یه ماه پیش با سامی عمل کنین و از ایشون تعریف میکردینو و هنوز تا یه ماه پیش عمل نکرده بودین،
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
امروز زنگ زدم مطب کلانتر واسه وقت عمل میگه شما دو هفته پیش زنگ زدی ما واسه همون هفته بهت وقت عمل دادیم اما نیومدی:)))) بهش میگم شما اون روز به من گفتی وقت نداریم دو هفته دیگه زنگ بزن.خلاصه هر چقدر گفتم حرف خودشو زد آخرم گفت دو سه هفته دیه زنگ بزن
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
سپیده جون عاشقتم! مرسی از توضیحات کامل و خوبت.منم دقیقا مثل تو عاشق مدل کار محبوبی راد شدم.قیمتشم خوبه اینجور که میگی. ببین من همیشه بینیم خوب بوده نوکش به کوچولو قلمبس ولی اونقدر صاف و صوفه که خیلی وقتا فکر میکنن عمل کردم.از بعد زایمانم بینیم به کم کپل شده و نوکش هم کمی افتاده.بدجور تو فکر عملم در ضمن انحراف بینی هم دارم.هر دکتری رفتم مبگه باید عمل کنی.به نظر تو ارزشش رو داره? الان بینی تو اون فرم نازی رو که دوست داشتی تو کارای محبوبی پیدا کرده? منظورم ابنه اگه به یه ماه قبل برگردی بازم محبوبی رو انتخاب میکنی? در ضمن به نظرت کارش شش ماه بعد اشکالی ممکنه پیدا کنه? به خدا دارم دیوونه میشم دیگه چرت و پرت میپرسم!!!
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش. می‌سپارم به تو از دست حسود چمنش
واییییییییییییییی این خانم ژینوس 1 خیلی خانوم جالبیه ماهی یه بار میاد این جمله هارو طوطی وار تکرار میکنه و میره :) خانوم بیا حداقل تاریخ عمل مدل بینی یا حداقل عکس بذار دوستان بدونن چی به چیه و چه دکتر حیله گریه به قول خودت به صورت علنی هی میای به شعور مایی که با ایشون عمل کردیم توهین میکنی و میری.... اگه واقعا عمل کردین و این ماجرا واقعیه بیا بیشتر توضیح بده خانوم نه این مدل حرف زدن... هر دکتری خوب و بد تو کارش داره هر بینی هم نسبت به ساختار قبلی تغییر میکنه و باید ادم واقع بین باشه... من خودم اومدم اینجا گفتم که الان راضیم منتها فعلا 3 ماهه شده بینیم کلی ورم داره و یه ورم استخوانم پیدا کردم که با لمس مشخصه و گاهی هم وقتی ورم میکنه معلوم میشه یکمی به دکی گفتم گفت احتمالا ورم استخوانه با ماساژ میره اگه نرفت یه مقدار امپول تحلیل میبرتش....منتها من نمیشینم فکرمو مشغولش کنم کلا صبور و خوش بینم سعی کنیم وقتی متنی رو میذاریم که همه میخونن با دقت و صحت بذاریم...اونایی که عمل نکردن چه گناهی دارن اخه...
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
بچه ها ترخدا بجای اینکه به هم استرس بدیم بیاین به هم روحیه و انرژی مثبت بدیم بخدا وقتی پیغامای شماهارو میخونم استرسم بیشتر میشه من انشاالله 9 صبح پرواز دارم واسه تهران پس فردا هم عمل دارم خیلی خیلی خیلی برام دعا کنید من بینیم کوچیکه و فقط میخوام از حالت کجی دربیاد و باریک بشه و نمیخوام از ابن کوچیک تر بشه دعا کنید برام
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
2810