2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست
محیا من مطب منافی رفتم. امروز هم دوباره میرم آمایش وی سی تی نشون بدم هزینه عمل هنوز به من نگفته ولی توی مطب 11 میلیون شنیدم کلا خیلی بینی دستکاری نمی کنه حالا نمی دونم این برای گوشتی خوبه یا نه؟
دوستان عزیز من تازه عضو شدم لطفا راهنماییم کنین کدوم دکتر تو تهران برا عمل بینی خوبه من سبک عملهای دکتر سامی رو خوشم میاد ولی شنیدم دستمزدش بالاس .لطفا اگه در مورد دکتر آبردمند و دکتر سوران ایوبیان اطلاعات دارین بگین .ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانو منیر جدی میگی؟ من دلم پیش سامیه ولی خیلی میترسم. مخصوصا که اون روز که رفتم ویزیت یه مورد ترمیمی بود که پیش خود سامی عمل کرده بود گفت که سوراخش تا به تا بوده و بعد از سه سال ترمیم کرده بود. قیمت سامی و منافی هم ظاهرا مثل هم هست. منافی رو چون احساس میکنم ریسک کمی داره انتخاب کردم. ولی بازم میگم از بینی های سامی خوشم میاد.
نیکی نیکان اگر فقط به خاطر سر بینیت میخوای عمل کنی به نظرم راجع به منافی بیشتر تحقیق کن.چون نقطه ضعفش جمع کردن سر بینیه موفق باشی
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
بانومنیر من با طبیعی بودن بینی مشکل ندارم فقط نوکش خیلی واسم مهمه که خوب جمع شه زیاد گرد نشه. ترجیح میدم یکم تیز باشه اما از این گردی که الان داره دربیاد خیلی گرده آخه لامصب علامه راستکاری یا حتی سجادیان نوک بینی رو خوب درمیارن ؟ راجع به بنیادی، جهاندیده، اخوان، مفرد ، خاص احمدی و فرهنگ کسی چیزی میدونه ؟ راستی بچه ها از عوارض بیهوشی کسی تاحالا واسش پیش اومده که بعد از عمل جوش بزنه؟ کلا من با جوش مشکل دارم :l
حالا من بر عکس نمیخوام بینیم کوچیک بشه :( این عکس 26 روز بعد از عمل http://up.pixfa.ir/TBp.jpg کاش همینقدری بمونه ... دکترم گفت بعد از 30 روز میتونم روزا چسب و بردارم میشه بگین بردانش بهتره یا زدنش؟ دکترم گفت از الان به بعد فقط رو ورم تاثیر داره دیگه رو فرم و اینا تاثیر نداره ولی باز بعضی دوستام میگن بزن ( اگر فقط روی ورم تاثیر داره بردارم بهتره که کوچیک تر نشه. نه؟ :| ) دوست خودم با سهرابی عمل کرد 4 ، 5 ماه زدش...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
مرسی النا جون ممنونم مرسی عزیزم :* خودمم الان واقعا ازین نظرا راضی َم ولی می ترسم از اینم کوچیکتر بشه :| البته سوراخ بینیم متاسفان تا به تاست ... نمیدونم حالا چی میشه خواهر... یه کم از روبرو نما داره...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
بچه ها من یه خانمی دو دیدم دماقش خیلی شیک بود گفت ده سال پیش با سوران ایوبیان عملیده و گفت خواهرمم امسال پیشش عملیده خیلی خوب شده من امروز تماس گرفتم مطب گفت 3500 هزینه عمله و 900 تومن هم کلینیک میگیره البته فک میکنم بشه تخفیف گرفت
سلام منیر جون میشه عکستونو دوباره بذاری
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
2810