2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015546 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز واسه اولین بار چسبمو خودم عوض کردم... اولش خودمو بدون چسب توآینه دیدم ذوق کردم بعدش کم کم حس کردم مماخم داره ورم میکنه خلاصه بیخیال شدم و شروع کردم به چسب کاری
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سلام ایدا جووونم...مرسی که اومدی عزیزم..اولین سوالم اینه که از لحاظ تنفسی راضی هستین؟؟ با تنفس قبل عملتون که فرق نکرده؟؟از فرم بینیتون راضی هستین ؟من نمیخوام بینیم زیاد کوچیک بشه ایراداش رفع بشه برام کافیه
بچه ها؟؟؟؟ تغییرات بینی بعد از دو سه ماه چقدره؟؟؟ باتوجه به اینکه من بینیم استخونی بود.... راس میگن که سایزش هم از نیمرخ و هم از تمام رخ کوچیکتر میشه؟؟؟ نکنه بزرگتر بشه دکترم بهم گفت کوچیکتر میشه ها....ولی شماها که تجربشو دارین بهم میگین تا خیالم راحت شه؟؟؟؟؟
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سلام عزیزم همینجام. من تقریبا دو ماهه عمل کردم ولی تنفس و بویایی ام هنوز مثل قبل نشده تنفسم خوبه ولی بعضی اوقات میگیره خودش باز میشه همه میگن طبیعیه حالا باید از دکتر بپرسم بویایی هم یه مقدار دارم ولی مثل قبل هنوز نشده دکتر تو دفترچه اش نوشته موقت طبیعیه اونم باید بپرسم از دکتر
دکتر کلانتر 6 آذر
اندازه بینی ام تغییری نکرده من مشکلم فقط نوک بینی ام بود انحراف هم داشتم ولی بعد عمل کلی قیافه ام عوض شد همه میگن بینی ات طبیعی شده من برام خیلی مهم بود که عملم بسته باشه و پره ها هم برش نخوره
دکتر کلانتر 6 آذر
من به تنها دکتری که تونستم اعتماد کنم دکتر کلانتر بود. بستگی داره سبک کارشو دوست داشته باشی یا نه.دکتر ٥ تا عمل داشت من چهارمی بودم دو ساعت طول کشید کلینیک هم خوب بود تا صبح پرستارا پانسمان زیر بینی رو اگه خونی میشد عوض میکردن و رسیدگیشون خوب بود.
دکتر کلانتر 6 آذر
2810