2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
کوهستانی آرشیدا جان http://8pic.ir/images/h3tt58wvw60w5ryg2emp.jpg این عکس نیمرخمه http://8pic.ir/images/k2vqrdxnyofgpwh2uraw.jpg تمام رخمه http://8pic.ir/images/tm6to5zkn8wz86nr0sof.jpg اینم تا به تایی سوراخ بینیم بنظرتون درست میشه
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان الی جون نیمرخت عالی شده بنظر من. تمام رخت هم بهت میاد. من عمل نکردم بدونم ورمه یا نه ولی بنظر من ورمه که سوراخ بینیت تا به تا نشون میده. عزیزم لبت هم که انگار ژل تزریق کردی.خوشگله
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
سلام مامان الی تا به تا شدن سوراخ های بینی بیشترش به خاطر ورم کلوملا تیغه بین سوراخ ها و نوک بینی ایجاد میشه البته اگه قبل عمل تا به تایی وجود داشته باشه ممکنه بعد از عمل هم یه درصدی باقی بمونه. بی حسی فک بالا لب بالا دندان های بالا هم همش بستگی داره به کاری که روی تیغه استخوانی بین سوراخ ها انجام میشه و تو کیس های مختلف رفع این بی حسی متفاوته و ممکنه حتی تا چند ماه هم ادامه داشته باشه ولی رفته رفته کاهش پیدا می کنه. کلا بینی تا حداقل 6 ماه در مورد جزئیات نمیشه نظر داد چون 80 درصد ورم حداقل 6 ماه زمان میبره تا برطرف بشه تا یکسال هم نمیشه تصمیمی گرفت برای ترمیم یا اصلاح مجدد با عمل دوم بنابراین بهترین کار فقط اینه صبور باشید و روحیه تون رو حفظ کنید چون خود استرس و ناراحتی باعث افزایش ورم میشه.
سلام ارشیدا دکتر سامی و کلانتر هر دو دکترهای خوب و حاذقی هستن اما تفاوتشون در اینه که کلانتر به پره ها دست نمی زنه اما سامی این کار رو انجام میده و از عهده اش هم بر میاد. کلانتر طبیعی عمل می کنه ولی سامی بسته به اینکه چی مناسب صورتت باشه هم طبیعی و هم نیمه فانتزی عمل می کنه.
مهسا خانم ریسک عمل دوم از عمل اول خیلی بیشتره ... به طوری که اگه مشکلات حاد تنفسی و ... که باعث مختل شدن روند طبیعی زندگی باشه نداشته باشید اصلا توصیه نمیشه چون خود من شخصا در مورد افرادی که میشناسم عمل دومشون از نظر ظاهری تفاوت انچنانی با عمل اولشون نداشته و فقط استرس و دردسر عمل دوم رو متحمل شدن ... اگر فقط قصدتون کوچک کردن بینی باشه بهتره برای مشاوره به چند دکتر حاذق و صادق مراجعه کنید تا هم در مورد نتیجه عمل اولتون مطمئن باشید چون ممکنه دکترتون نهایت کاری که میشده براتون انجام داده باشه هم در مورد نتیجه ای که بعد از عمل دوم بدست میاد مطمئن بشید.
اما در مورد سبک و فرم بینی به نظر من انتخاب سبک دکتر و فرم بینی یه مساله کاملا شخصی و سلیقه ای هستش اما در انتخابش باید چند تا مورد مدنظر باشه اول اینکه فرم بینی مثل ارایش و میک اپ قابل تغییر و تجدید نیست مثلا ارایشی که برای محیط کار و بیرون انجام میشه با ارایشی که برای جشن و پارتی انجام میدین کاملا متفاوته. همچنین لباسی که یه دختر 18 ساله انتخاب می کنه با لباسی که یه خانم 40 ساله انتخاب می کنه کاملا متفاوته. تاتویی که یه پسر تو 20 سالگی روی بدنش انجام میده ممکنه توی 40 سالگی براش یه فاجعه باشه. در کل توی انتخاب سبک و فرم بینی باید هم محیط هایی که توش حاضر میشیم و هم مساله افزایش سن رو بهتره مدنظر داشته باشیم. البته این نظر منه و کاملا شخصیه ممکنه درست هم نباشه.
مرسی آقا ساسان من مشکلم اینه که کم طاقتم فقط از خدا میخوام که درست بشه همش میگم کاش زمان برگرده اینکارو نمیکردم چون بینیم خیلی کم ایراد بود فقط آقا ساسان در مورد تنفس اگر اطلاعاتی داری بهم بگو من نفسم سوت نداره یه وقتایی هم خوبه ولی تنگی نفس دارم این طبیعیه؟ چکار کنم نفسم بهتر بشه
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
مامان الی اگه تنفست از بینی مشکل نداره سعی کن همیشه از بینی نفس بکشی حتی اگه احساس تنگی نفس داری. چون یه مدت که بینی بعد از عمل کیپ میشه از دهان نفس می کشی و به حجم هوایی که وارد ریه میشه از دهان عادت می کنی. یه بخشی از تنفس هم مربوط به حساسیت مجاری تنفسی بعد از عمل و همچنین ورم بینی میشه چون ورم بینی باعث گرفتگی راه تنفس میشه و با کاهش ورم رو به بهتر شدن میره. اما در کل بعد از عمل بینی اگه مشکل تنفسی نداشته باشین 100 درصد تنفس قبل از عمل بدست نمیاد.
ممنون ساسان. حرفت خیلی قشنگ بود. ادم برای انتخاب دکترش و فرم بینی باید سن رو هم در نظر داشته باشه. من ترسم اینه که تغییر زیادی نده کلانتر. البته بینی من قوز داره.خودش گفت از روبرو تغییر خاصی نمیکنی و بیشترین تغییر در سه رخ و نیمرخت هست.
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
اگه بینیت از روبرو مشکلی نداره پس چه احتیاجی هست که بینیت از روبرو تغییر کنه ؟ یعنی اگه انحراف، تیغه پهن، افتادگی نوک بینی، یا بزرگی بینی نداری پس تغییری هم از روبرو نخواهی داشت. مگه اینکه بخوای به نوک بینیت فرم خاصی بدی.
2810