2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
البته بدن با بدن فرق داره ها... ولی اینی که من میگم 80 درصد اینجوری ِ یعنی نرمالش اینجوریه من که اون روزایی که صورتم ورم کرد واقعا سر درد و گوش درد و اینا روانیم کرد همه اش اشک میریختم آروم :| ...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
آنالیا جان ایشالا که اینجوری که تو میگی باشه... میدونی من خیلیا با عملم مخالف بودن الان همه اش ترس دارم که بهم بگن دیدی ما گفتیم عمل نکن دیدی خراب شد ............................ باید زمان بدم ............. ببینم چی میشه........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و در تائید حرف بانو منیر منم این جمله رو تکرار کنم که در صورت عمل بینی این و بدونین که دیگه آسایش و راحتی نفس کشیدن نرمال با بینی طبیعی رو برای همیشه از خودتون گرفتین... حالا نه اینکه نفس تنگی میگیرین یا انحرافم داشته باشین درست نمیشه ها ولی اصلا کیفیت قضیه متفاوته... اون چیزی که راندمان طبیعی داخل ساختمان بینی رو بهترین دکتر 20 میلیونی هم نمیتونه بگه که 100% بعد از عمل حفظ میشه...
رایا جان من دومرتبه مطبش رفتم و نمونه هایی که دیدم با توجه به بینی قبل ازعملشون خوب بود و اکثرا راضی بودند به غیر از یه خانمی که میگفت خیلی طبیعی شده ولی ایرادی نداره. بینی من بالاش استخونی بود و پایینش غضروفی و نوک بینیم یه مقدار گوشتی. هنوز خیلی زوده برای نتیجه نهایی ولی با توجه به ورمی که داره میشه گفت خوب شده.
دکترسجادیان
سپیده جونم بینیت چقد ناااااز شده...سه رخ که محشررررررررررر محشرررررررررر...آخه عزیز دلم صورتت هزار ماشالا بیبی فیس و کوچوا موچوله بینیتم بسیار بهت میاد...دیگه نبینم بگی پره هاش فلان و بهمان هاااا...خیلی شیک شده. الهی که به دل خوش دوستم. مبارکت باشه. ممنون که این همه مهربونی و شرح وقایع میدی
یا اباالفضل
خانم ژینوس 1 من نمیدونم شما این حرفو بر چه اساسی میزنی خیلی کار زشتیه که هنوز از راه نرسیده با یه نظر ذهن بقیه رو بدبین کنی خانم با چه شناختی میگی هرکی اینجا حرفی از سجادیان میزنه منشیه یا اشناس؟! یعنی این همه ادم اینجا منشین؟؟ پس کل درآمدشو دکتر باید بده به منشیا دیگه :)))))) هر دکتری کار خوب و بد داره درسته ولی زیاده روی نکنید خواهشا اینجا خیلی بازدیدکننده داره با یه حرف اشتباه یا دروغ به بقیه تهمت نزن خانم هر مشکل یا چیزی که براتون پیش میاد رو خیلی منطقی اینجا بگید تا بقیه از تجربیات واقعــــــــــــــــــــی بتونن استفاده کنن نه چیز دیگه :)
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
همینطور که آنالیای عزیز گفتن من خودم یکی از گزینه هام دکتر سجادیان بوده ... خودم جای دیگه عمل کردم چرا باید بگم فلان دکترم قبول دارم؟ منشیشم یا آشناش ؟ که اگه بودم چرا پیشش نرفتم پس ؟:)) تنها دلیلی که اونجا نرفتم واسه این بود که حس کردم طبیعی کار هستن و من نیمه فانتزی میخواستم خواهرم با ایشون عمل میکنه به زودی... چرا وقتی یه دکتر کارش خوبه با یه قیمت معقول هم داره کار میکنه خوبش رو نگیم؟
مامان آدرین مبارک باشه سجادیان بین 4-5 هستش ... نمیدونم آشناییت داری یا نه ولی خیلی طبیعی کاره... بینی رو کاملا تو همون حجمی هست صاف و صوف میکنه زیاد اهل کوچیک کردن بینی نیست ولی خب به نظر من عملاش واقعا تمیز ِ
2810