2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
سلام شیدا جون لطف کن حتما از خواهرت عکس بذار منم مشهدم دودل که تهران یا مشهد ؟؟؟ مشهد دانشوری و افشار و لطفعلی زاده تهران سجادیان و سامی البته سامی خیلی گرون میگیره اگه تا 8 تومن میگرفت جدی تر بودم کسی اینجا از دکتر عبدیزدانی چیزی شنیده بچه ها؟؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جوناااااا سپیده جون بینیت خیلی خوب شده....دکتر محبوبی فکرمیکنم بینی ها رو شانسی عمل میکنه.....؟**درست؟*سپیده جون کار خراب ازش دیدی؟*چندنفر دیدی که ناراضی باشه؟** رسپینا جون تبریک میگم عزیزم چندروز دیگه یمقدار بزار بینیت جا بیفته...واسمون حتما عکس قبل و بعد رو بزار ..لطفا.
قربونت برم من الان 15 روزه عمل کردم هنوز خودم و تو دوره نقاهت حس میکنم یعنی تا نفسم کامل کامل باز نشه و ورم صورت نخوابه و فرمت اصلی صورتم بر نگرده هنوز حس میکنم خوب نشدم :)) خیلی درگیرم با شکل صورتم الان :| کل هندسه صورتم ریخته به هم ... حالا بینیم هرچقدر دوس داره ورم کنه واسعه خودش راحت باشه ولی صورتم و گونه هام ورم داره ناجوره :| :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
ماری جون میدونی به نظرم نمیشه گفت کار خراب من الان خودم از پره های بینیم فعلا راضی نیستم ولی خودم که یه کم حالت بینیم و اونجوری که دوست دارم میکنم میبینم دیگه نمیتونم نفس بکشم :| یعنی اگر دکتر کوچیکتر نکرده حتما دلیل داشته خب؟ رو این حساب میگم ما یه بینی میبینیم به نظرمون جالب نمیاد دیگه نمیدونیم قبلش چی بوده و اصلا داخل ساختمان صورت طرف چطور بوده و این حرفا دیگه رو این حساب من کلا کار خراب و اینا به چشمم نمیاد همه اش میگم این دیگه بهترین حالتی بوده که میتونسته در بیاد از این بینی...... من کارای قشنگ از دکتر محبوبی زیاد دیدم واقعا... کسایی که واقعا واقعا به معنای واقعی ناز شده بودن بعد عمل... یکیشون و تو مدت دیدم اصن واقعا ماه شده بود...
رز سوال خوبی کرد به جز حالتی که دکتر میده چسبم رو این قضیه تاثیر داره؟ من از روبرو بینیم نوکش خیلی تیزه :| میره تو چشم و چار مردم فک کنم کم کم :|
3pideh جون عزیزم زیاد به خودت سخت میگیریا :)) بینیت قشنگ شده اینا دوره ی نقاهت هی فکر و خیال میزنه به سرت تازه 15 روزه چه انتظاری دارییییی اخه :( من تازه بعد 2 ماه بینیم بینی شده :| اندازه سرم بود انقد باد داشت بعدا به این وضع حالتوون میخندین از من گفتن بود
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
سلام خسته نباشید من بعدا 7 ماه جستجو آخر با دکتر امیر سجادی که تعریفش شنیده بودم جراحی بینی مرا انجام داد اصلا این آقا توجه ای به بیما عمل نمی کند پول رو گرفت خیالش راحت میشه این چیزی که می خواهی انجام نمی ده کم کاری می کند یکی از پره های بینی مرا نامتقارن کرده مواظب چرب زبانی ش باشید این تعریف های توی سایت هم همش کار منشی های و آشنایی خودشه
2810