2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
21viyanaaa خواهشا زود ب زود بیا ازت سوال دارم اسه اون برامدگی کوچولوت من واقعا اگه ی مورد ثابت بمونه پیشش نمیعملم...ایشالا ک ورمه عزیزم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
سلام دوستان منم بینیم رو سه ماه قبل عمل کردم در کل راضیم ولى مشکلى که دارم اینه احساس میکنم قد بینیم رو کوتاه کرده و به نسبت کشیده گى صورتم قد بینم کوتاهه و البته همین باعث شده فاصله لب و بینیم زیاد به نظر بیاد, بعبه نظرتون قد بینیم همینه دیگعه. با ترمیم و توى مطبش سر پایى میتونه دکترم کارى برام بکنه یا باز بى هوشى و اتاق عمل میخواد. ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود بر همه دوستان اگر موافق باشید بریم تاپیک جدید (4) لااقل به امید اینکه مثل تاپیکای دیگه صفحات اولش یه سر و سامانی داشته باشه؟! هر کی موافق بود فقط لایک کنه تا اسپم ایجاد نشه کسی هم اگر نظری داره بهتره تو خصوصی بگه که اینجا شلوغ نشه توی تاپیک 4 قطعا صفحه اول رو اختصاص میدیم به عمل ها و میزان رضایتشون که بتونه خلاصه ای از کل تاپیک باشه ممنون
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلاااااام دوستای گلم:-) خوبید؟؟؟ من بعد چند وقت اومدم تا رضایتمو از عملم بگم شاید ب کسی کمک کنه من الان 3 ماه و خرده ای ک عمل کردم خدارو شکر راضیم ورم داره هنوز اما هرچی میگذره ورم کمتر میشه بینیم واقعا طبیعی شده با یکم قوس اما هنوز ورم داره مشکل تنفسم ندارم خدارو شکر دکترم ک رفتم از مماغم راضی بود دیگه همین موفق باشید دوستان:-)
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
سلام خانما من و خواهر بزرگم پیش فروهنده کرج عمل کردیم. و هر دور کامل راضی هستیم . اما حالا خواهر دیگه ام میخواد عمل کنه و آسم هم داره و میترسم با فروهنده عمل کنه... چون خیلی بد شنیدم ازش تازگیا...یعنی بعد عمل خودم خیلی میگفتن بعیده از فروهنده اینهمه شیک در اورده.. اما من واقعا راضیم هم تنفس هم ظاهر... حالا یه دکتر خوب که کار خراب نداشته باشه تو کرج معرفی میکنید؟؟؟ (سپاس)
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
سلام مامان سلما و فرحان من راجع به دکتر حسىنى اقدم خىلى شنىدم تو کرج و ىکى از بچه هاى دانشگاه با اىشون عمل کرده که کارش به نظر من خىلى تمىز اومد منم ىکى از گزىنه هامه که چون راهم دوره مرددم
بچه هایی که عمل نمودین موافقین یک روز مشخص در یک ساعت مشخص تعیین بشه. همه عکس قبل و بعد عمل بذارین؟ بخدا دعاتون میکنیم ایشالابینی تون هیچ وقت افت نکنه تازه روز به روز خوشگل تر هم بشه
سوسی جان من اکثر اوقات اینجا سرمیزنم سوالی داشتی بپرس. در مورد اون برامدگی هم خودمم امیدوارم که ورم باشه،چون من ایران نیستم به دکی دسترسی ندارم ولی عکسمو که فرستادم گفت چیز مهمی نیست و برطرف میشه،منم امیدوارم برطرف شه؛)ولی هنوز زوده واسه قضاوت چون یک ماه بیشتر از عملم نگذشته و هر روز ی فرمی میگیره بینیم. در ضمن دوستانی که میخوان نمونه ببینن از دکتر یزدانفر شاید یکشنبه ها برن مطب نمونه باشه چون دکتر معمولا شنبه ها عمل داره و یکشنبه هفته بعدش اسپلیت رو برمیداره.موفق باشین
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
سلام خانوما من دوشنبه عمل داشتم هنوز گچ بر نداشتم.. بینی و چشم پوف داره خیلی اینا طبیعیه ؟اخه 5روز گذشته باید یکم بادش کم بشه اما هیچ فرقی نکرده اصلا؟بینیمم گرفته هنوز با اینکه تامپونو در اوردم
2810