2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015550 بازدید | 66529 پست
شهناز جون کجایی؟ عزیزم عکس اگه گذاشتی پاکش نکن که من تا آخر شب ببینمش یادت نره هاااا الهام جون مگه نوک بینی هایی که فتح سامی عمل میکنه چجوریه الهام جون؟؟؟؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
ستاره جون من سوراخای بینیم متقارنه و خدا رو شکر،گوش شیطون کر راضی هستم،مشکل تنفسی و ... هم ندارم اتفاقا خیلی هم بهتر نفس میکشم، چون من آلرژی شدید داشتم ولی آلان خوبم
دکتر فتح سامی / 3مرداد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این عکس رو هم با کلی زحمت پیدا کردم،نیمرخ ندارم.اونایی هم که دکتر گرفته بود رو نمیدونم کجا گذاشتم! اما بینیم یه مقداری افتاده بود،اون استخوان شکسته بیشتر توی تمام رخم پیدا بوده تا نمیرخ! ولی قوز عجیب نداشته
دکتر فتح سامی / 3مرداد
شهناز جونم مبارکت باشه بینیت واقعا خوشکل شده عزیزم شهناز جون با شاهین فتح سامی عمل کردی؟؟؟ آدرس دقیقشو برام مینویسی؟؟ اخه من باهاش سه شنبه نوبت دارم ولی آدرس دقیق ندارم
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
ستاره جون آدرس دکتر شاهین فتح سامی،دیگه خیلی خلاصه همه سامی صداش می کنند: خ ولیعصر-کمی بالاتر از باغ فردوس-نبش کوچه طوس-پلاک1777-مجتمع فردوس-طبقه9واحد52
دکتر فتح سامی / 3مرداد
2810