2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015493 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان نونو جان رفتم پیش سامی اصلا به حرفم گوش نداد
من بینی خیلی کوچولو با یه قوس کوچولو میخوام که تو عکسای سایت سامی نبود

بعد رفتم پیش یحیوی اصرار داشت که من انحراف ندارم و حل میشه و از قاطعی حرفش دلم رفت:(

شما که خیلی وقته تو این تاپیکی تا حالا اینجا دیدی یحیوی انحراف بینیو درست کنه؟؟
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
مامان نونو شما که بینیتون انقدر کوچیک و ظریف و خوشگل و فانتزی شده چشماتون درشته یا کوچیک؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
متاسفانه بچه هایی کع عمل کردن بجز چند نفرن دیگه به تاپیک سرنزدن متاسفم

بله بچه ها اوایل همه از بینیهاشون راضین باید ببینید نتیجه بعداز یکسال چطوره

ولی بنظر من برای انحراف بهتر دکترایی که باز عمل میکنند انتخاب کنید چون تو عمل باز دست دکترا خیلی بازتره

سامی به کارش خیلی مطمئنه واز نظر حس زیبا شناسی بسیار قوی ولی سامی قوسای بینیش زاده اما خوشگل
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
باید دوباره برم با سامی حرف بزنم ببینم میشه سر قضیه قوس با هم توافق کنیم یا نه

مرسی که جواب دادی مامان نونو!اینجا خیلی کم پیش میاد کسی جواب ادمو بده
ممنون مامان نونو . من فکر میکردم دکترا اوناییکه چشمای درشت دارن رو زیاد کوچیک و فانتزی درنمیارن
حالا فهمیدم که میشه ممنون که جواب دادین
من هفته دیگه با گرمارودی عمل دارم.
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
ترانه جون بچه های اینجا میگن سامی خیلی فانتزیه
اما وقتی عکسای سایتشو میبینم از نظرم فانتزی نیس
بینیا اکثرا سایز بزرگی دارن با یه قوس زیاد

برعکس هر دوبار که رفتم مطب یحیوی بینیا کوچولو بودن و فقط قوسا به حد سامی نبود

اگه انحراف ظاهری نداشتم میرفتم پیش یحیوی چون با سلیقه م یکی بود اما این انحراف و عمل بسته ی یحیوی منصرفم کرد
هر چند باورتون میشه صورتمو با دقت نگاه کرد گفت تو انحراف نداری:-||
دراخر هر بدی دیدید حلال کنید امیدوارم از این تاپیک استفاده درست کنید هر روز قبل از رفتن سعی کنید اسپماتونو پاک کنید که کار خودتون راحت بشه

واما هیچ دکتر بی ایرادی نیست اینو به همتون قول میدم گشتم نبود که نگردید نیست با ارزوهای بهترین مماخا برای همه کاربرای مماخ عملی

در اخر مانی از تاپیک خوب شماره 1-2 و2/5 ممنون خیلی کمک خوبی برای انتخاب دکتر بود

از شماهم(مانی)ممنون که من دکترمو از این تاپیک شناختم وانتخاب کرد م والان هم95%راضیم مرسی مانی مرسی همه کاربرایی که کمک کردیدTearing GoodbyeMorphing Butterfly Bye

بجه ها دوستتون دارم خیلی زیادAir Kiss
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
2810