2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015765 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیدا جان نگران نباش عزیزم من هم تا موقعی که تامپون داشتم خودم را و کلا همه دنیا را فحش می دادم می گفتم غلط کردم عمل کردم من هم چهار شب تامپون داشتم روانی داشتم می شدم ولی تامپون را که بکشی سختیش تموم میشه بعد هم کی گفته نمیشه نفس کشید و خوابید این حرفها چیه اگر دکترت خوب باشه تنفس با بینی عملی هیچ فرقی با بینی خودت نداره قیافه ات هم به خاطر ورم و هم اینکه اولش بینی سربالاست عوض شده مطمئن باش تغییری هم اگر کردی مثبت و در جهت بهتر شدن قیافه ات هست این چند روز را تحمل کن قالب را برداری و چسب بزنی زندگیت به روال عادی بر می گرده و این افکار مزاحم هم از بین میرن
دو روزه عمل کردی چرا خودتو باختی خانومی چرا نمیشه با بینی عملی خوابید و نفس کشید صبر داشته باش بالاخره هر عملی یسری مواظبت ها داره
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
من خیلی بد عمل بودم عمل اولم بد بودم عمل دوم افتضاح ولی هر دو بار حتی در بدترین شرایط هم می گفتم اگه به عقب برمیگشتم هم همین کارو میکردم. سختیش چندروزه و ایشالا یه عمر حالشو می بری..........من فوبیا داشتم که با دهن نمی تونم نفس بکشم و حتما خفه میشم و یا دیونه می شم و تامپونا رو در میارم. وقتی بهم گفتن همین فردای عمل دکتر تامپونو درمیاره بال درآوردم که آخ جون از فردا نفس می کشم. غافل از اینکه تا 23 روز فقط با دهن نفس کشیدم و عین خیالم هم نبود.چون بینیم کیپ بود تا زمانیکه طلق رو درآورد. حالا شما ها که بد حالی من نیستید خدا رو شکر.اینا همش گذراست......
ترمیم با دکتر سامی
آیدا جان سرخودتو گرم کن. بهش فکر نکن. همه همین روزا رو داشتن. اگه می بینی خیلی سختته با دکترت مشورت کن و آرام بخش بخور و بخواب. یا جای آرام بخش عرقیجات گیاهی خواب آور بخور مث بهار نارنج و نعنا و بید مشک که آرام بخشن. من یه دستمال مرطوب میذاشتم روی دهنم که دهنم خشک نشه خیلی خوب بود. بشین جلوی تلویزیون یا موزیک گوش کن.تو آینه هم نگاه نکن .ممکنه بیشترم ورم کنی ولی باور کن ارزش این همه سختیو داره...
ترمیم با دکتر سامی
ایدا جون مبارکه.کلانتر چقد ازت گرفت؟چند وقت طول کشید تا نوبتت شد؟
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
تامپون خشک نمیشه اصلا نگرانش نباش. هیچی نمی فهمی. یه لحظه درمیاره نه دردی نه هیچی... بعد عمل که تورم داخل بینی خوب شه از قبلم بهتر نفس میکشی. دکترت هم که خوب و مطمئنه. نگران چی هستی؟ من الان خیلی راحت تر از قبل نفس می کشم و هربار دکترمو دعا می کنم.
ترمیم با دکتر سامی