2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ناریلا جان الان خیلی زوده برایه تصمیم گیری برابه عمل مجدد.صبور باش خانومی.انشالله که نیازی نداری.الان شاید بیش از حد حساس شدی. برایه ترمیم حداقل یک سال زمان میخواد تا نسوج بینی به حالت عادی برگرده و بشه باز دستکاریش کرد.الان خیلی خیلی زوده برایه فکر به عمل مجدد.
بچه ها من عکس خانم گل ک چند وقت پیش بایزدانفر عمل کرده بود رو دیدم واقعا کامل و بی نقص و طبیعی بود ...اصلا هم کیلیپسی نشده بود از 21viyanaaaa جان هم پرسیدم گفت کیلیپسی نشده....اینم واسه اونایی که نگران کیلیپسی های یزدانفر بودن مث آمیتیس و rezy و بقیه
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
در مورد غضروف مصنوعی فک کنم اگه استفاده کرده باشن بعدش تو داروهات دارویی رو داده باشه که پیوند رو بدن پس نزنه.دارویی که سطح گلبول سفید بدن رو کم کنه.برایه من فک کنم پایه برایه اینکه بعد چند وقت افت نکنه گذاشته.تو داروهام هم ی دارویی به نامnisopred 50 هست.
سلام بچه ها من عملم افتاد 5 شنبه سرما خوردم با اینکه همش آب پرتقال و آب لیمو شیرین میخورم هنوز خوب نشدم. اونایی که عمل کردین من وقتی سرما میخورم آبریزش شدید چشم و بینی دارم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد؟
دکتر کلانتر 6 آذر
Katayoon به نظرم بینیش خراب شده و باید ترمیم کنه ، نیم رخش ایده ال نیست
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
2810