2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
مینا جان خواهرانه بهت میگم قید عملو بزن.چون متوجه روحیت شدم.عوضش لبتو ژل بزن.مژه بکارو.....خلاصه زیبایتو با کارای دیگه بیشتر کن.
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
مینا یکیش ان قدر ظریف بود من گفتم واسه چی بپرسم ضایع شم. مامانم پرسید. گفت عمل کرده. شاخ دراوردم. واقعا خیلی خوب بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو مطب گردیاتون دقت کنید.....

نمونه هایی که میبینین حتما قبل عملشونو بخواین بهتون نشون بدن....به نظرم خیلی مهمه بیس بینی طرف چی بوده که الان دکتر اینو واسش ساخته که شما خوشت اومده ......مثلا بینی که قبل عمل نوکش خوب بوده و دکتر فقط غوزشو برداشته به نظر من همچین هنر نکرده اون دکتر.......
کی میشه 50 تا از این شص ماغ من کم بشه مثه بقیه آدما بشه دماغ!!!!!
بچه ها این قدر وسواسم خوب نیست. من تو خود تصمیم عمل دو به شکم. وگرنه تا حالا 100 بار عملیده بودم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
آقا مانی میدونین بین این دکترا ، راضی یا ناراضی ِ کدومشون بیشتره؟
نادریان، سامی، برزنجی، یزدانفر، فرهنگ، سجادیان
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
بچه ها بینی من 3روز دیگه یکسالش میشه البته من وسحر هر دومون یکروز عمل کردیم Birthday cake candleBirthday dancer

سحر جون تولد یکسالگی مماخمون مبارک باشه چون نمیتونستم سه شنبه بیام تاپیک گفتم امشب بیام تبریک بگم دوستم

انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
نازی اتفاقا مماخت خوراک بینی فانتزی برای سامیه شک نکن کلی تغییر میکنی
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
دیگه بالاخره هرچی باشه دستیار سامی ام دیگه. خخخخخخخخ

مشاور اعظمش منم:)))
می دونین دیگه خودتون.
2810