2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
samy:

یه نمور دستش تراز نیست همچین کجکی عمل میکنه ولی من کار تمیز ازش دیدم یه ایرادی که میشه به کاراش گرفت بعضی موقع ها پره ها رو متناسب با بدنه بینی در نمیاره یعنی سوراخای بینی خیلی بزرگ میشن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته من از یه دکتر خیلی دل چرکینم اونم محبی هستش

با یکی از بهترین بچه های اینجا خیلی بد تا کرد و من فوق العاده از دستش شاکی شدم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
Katayaoon:

از اونجا که اینجا دموکراسیه هر کی هر کاری میخواد میکنه منم بگم باز همه کار خودشون رو میکنن :)
واییییی من خسته شدم دیگه یه دکتر معرفی کنین بینی رو صاف و صوف بی ایراد و طبیعی ولی شیک در بیاره راستی بینی گوشتی رو مرسی من واقعا خسته شدم هر کدوم یه ایرادی دارن از تایپیک ١ در حال بررسی هستم خدا به داد برسه
❤️
samy:

شما تا فردا شبم بگردی هر کسی یه ایرادی میگیره دلو بزن به دریا تصمیم بگیر
به بیس بینی خیلی بستگی داره ولی خب قوسم میده دیگه
samy:

تو مطب گردیایی که من کردم و چیزایی که بیرون و اینجا دیدک فهمیدم اصلا به پول نیست
من کسی رو پیشنهاد نمیدم :) تصمیم با خودتونه
حداقل ٢ یا ٣ تا رو معرفی کنید بگید اینا نزدیکن به اون سبک راستش سخته واقعا یکی با تجربه بگه که اطلاعات کامل راجع به بینی داره بهتره خوب مرسیییی که پاسخ دادین
❤️
بچه هایی که امروز قرار بود برن مطب فرهنگ کوشن؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
2810