2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016198 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان من 35 روز از عملم میگذره ؟ بعضی از شبا ناخوداگاه دستم ب بینیم ممیخوره .. مشکلی پیش میاد ؟؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیل جان من امروز برای روتوش لبم رفتم مطب دکتر برزنجی یه نمونه با چسب دیدم که یه خانم سن بالا بود و از رو چسب خوب بود ظاهرا قرینه و تمیز دیگه داشتم می رفتم و تو و نشد ازش سؤالی بپرسم یکی دیگه هم بود بینی اش خیلی خوشگل بود طبیعی طوری که شک می کردی عمل کرده یا نه در عین خیلی شیک و تمیز و قرینه 20 روز بود عمل کرده بود و بینی اش استخونی کم کار بود تو مایه های بینی شقایق منشی دکتر بود و به نظر من حتی قشنگتر یه پسره هم بود که اون هم بینی اش یه بینی طبیعی مردونه بی عیب بود و به صورت پسره می اومد خود دکتر هم که ماهه انقدر متشخص و در عین حال خوش بر خورد و صمیمی هست دیگه آژانسم اومد و نمی شد بیشتر معطل کنم و فضولی کنم
یه چیزی هم که در مورد بینی هایی که دکتر برزنجی عمل می کنه به نظرم اومد اینه که ارتفاع نوک بینی از صورت کم نیست مثل بینی همون شقایق منشی کم سنتره نه اینه بد باشه ها اتفاقا من دوست دارم بینی از صورت بلند باشه ولی خب سلیقه ایه ممکنه کسی خوشش نیاد و بینی کوتاه را بیشتر بپسنده
شهناز جان شما که با سامی عمل کردید زمان مشاوره گفت چند درصد نتیجه میگیری؟ من دو هفته پیش مشاوره شدم گفتش 80 درصد نتیجه میگیری خیلی مرددم. من عکس بعد از عملتون رو دیدم خیلی خوب شده امکانش هست عکس قبل هم بزارید؟
خودم فکر میکنم تیغه بینیم به اندازه کافی باریکه و از این باریکتر نباید بشه از روبرو بدتر از نیمرخه و در حالته خنده بدترینه خودم اوایل فکر میکردم خیلی طبیعی میخوام ولی الان فکر میکنم باید به صورتم بیاد و این مناسبتره. 2 تا کار از زینلی دیدم یکی 7 ساله و یکی هم که هم قبل و بعدشو دیدم والان 2 ساله است که خیلی خوبه. کارای سامی رو توی سایت دیدم دوست داشتم ایکاش شهناز جون برای منم عکس بفرستن ون نتونستم ببینم منافی خواهرم عمل کرده سال 84، به نظرم خیلی خوب و طبیعیه مشکلی هم نداشته. ممکنه شما منو راهنمایی کنید؟
نیکی نیکان به نظر من اگه انحراف داخلی بینیت اذیتت نمیکنه عمل نکن. بینیت عیب ناجوری نداره. تازه وقتی کم میخندی خیلی صورتت نمکی و خوشگله حتما که نباید اونقد خندید که نوک بینی کاملا بیفته.
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375
زینلی رو نمیشناسم اما منافی فوق طبیعی کار میکنه منم 2 تا نمونه دیدم ازش که خیلی طبیعی بود اما شکل خاصی نداشت دیگه. البته هزینش هم برای من بالا بود خیلی.
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375
نیکی نیکان جان به نظر من بینی ات جا داره برای بهتر شدن از بین دکترهایی که گفتی منافی را اصلا بهت توصیه نمی کنم بیشتر به درد کارهای ترمیمی می خوره تا زیبایی بینی هاش خیلی طبیعی و بی شکل هستند زینلی را شناختی ازش ندارم جز شنیده هام که خب شنیده هست و معتبر نیست و دو تا دوستهام که خیلی سال پیش باهاش عمل کردند که خیلی خیلی معمولی بودند سامی هم دوستانی که عمل کردند باهاش اینجا هستند و می تونند کمکت کنند به نظرم بهتر از اون دو تای دیگه هست اگر بینی طبیعی می خوای به نظر من پیش برزنجی هم برو
سارا جان از طبیعی منظورم بیحالت نیست. اول برام مهمه مشکل تنفسی پیدا نکنم. از این بینی های خیلی قوس دار، خیلی سر بالا هم خوشم نمی یاد. از طرفی عکس هم میترسم ببرم چون واقعا اون بینی ممکنه به من نیاد. این بینی ها طبیعی محسوب میشن یا فانتزی؟ و آیا به من میاد؟ آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس