2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016158 بازدید | 66529 پست
بانو منیر: خواهش میکنم ،خوشحالم که خوشحالید. حتما چشم فقط چسبو باز کردی یادت باشه یه کم زمان می بره به بینی بدون چسب عادت کنی خیلی به خودت و بینیت سخت نگیر. بعضیا هستن مدام تو آینه نگاه میکنن، اینه نباشه صفحه موبایل و ... فقط بدون هر چی حساسیت بیشتر به خرج بدی بیشتر اذیت میشی باید بیخیال باشی تا ورمات کم کم بخوابه و بینیت فرم خودشو بگیره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

shahnazjoon: بهتر میشه فقط الان این عکس نیم رختو داشته باش با عکس 3 سال دیگت مقایسه کن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
ممنون nil آره خیلی خوب میشد اما عکسایی که دکتر قبل از عمل انداخته روی سی دی بوده گم کردم،اونایی که خودم داشتم هم همه عکس های گروهی و کوچیکه! من اصلا قبلا چهرم رو دوست نداشتم یعنی واقعا فکر نمی کردم بینیم این همه در این امر تاثیر گذار بوده،برای همین اصولا عکس تکی و خاص نداشتم! ولی در کل بینی قبلیم استخوانی و بالای بینیم ضربه خورده بود و شکسته بود و سرش هم پایین تر بود،خیلی بزرگ نبود اما باعث شده بود صورتم...
دکتر فتح سامی / 3مرداد
shahnazjoon: خودت ممکنه تو حالت عادی متوجه نشی دیدی مثلا یه مدت کسی ندیدتت بعد یهو میبینه میگه چقدر چاق یا لاغر شدی ولی خودت میگی نه بابا چیزی نشده :) ولی این عکسه نشون میده بهت عکساتو نگه دار با کیفیت خوبم بگیر 3 سال دیگه اگه من هنوز اینجا بودم بیا بهم نتیجه رو بگو :)) خداییش نامردی اگه نیای :) nil: تقریبا اینجوریه! بستگی به سلیقه و بینی شما داره و امکان داره با توجه به سلیقتون بیینیتون رو تغییر بده کلا برزنجی جوری عمل میکنه که یه کم ریسک عملش کم باشه و با توجه به بینی بیشتر عمل میکنه نه سلیقه که اونم وقت عمل معلوم میشه
وای اقا مانی چه خوبه که اومدین میشه سوال منو جواب بدین راجع به دکتر همتی فراهانی . دکتر اسماعیل حسن پور.میشه اگر اطلاعاتی دارین بفرمایین. دکتر نیمه فانتزی لطفا بهم معرفی کنید
مهرسا هم خدایی داره
مرسی بنفشه جون که اسم ها رو گفتی، منم دکتر علیپور تو لیستم بود اما چون ازشبد شنیدم حذفش کردم. آقا مانی از شما هم ممنونم
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سلام..دوستان. باتجربه یه سوال ...اینکه میگن بعداز برداشتن چسب بینی خیلی ورم میکنه تا چند وقت درسته؟ آخه بعد از ماه صفر عروسی خواهرمه نمیخوام بینیم پر ورم باشه اگه اون قضیه درسته کی چسب رو بردارم که تااون موقع ورم هاش رو بکنه......؟
درود بر همه دوستان مهرسا : یه مقدار سرم خلوت شده نهایت سعیمو میکنم که سر بزنم دیگه نهایت سعمیو میکنم 5شنبه و جمعه ها یه سر بزنم مطبش میدونی کجاست؟ من برام اسم همتی فراهانی آشناعه اما یادم نمیاد کی بود اون یکی رو نمیشناسم متاسفانه سرندپیتی: خواهش میکنم ایشالا بهترین دکتر رو پیدا کنی و بیای اینجا اعلام رضایت کنی بانو منیر: تا اونجا که میدونم بینی ترمیمی دیرتراز بینی عمل اول فرم میگیره برای خوش فرم شدن و جمع و جور شدن احتمالا بهت گفته بعدشم شب تو خواب احتمال حرکات غیر ارادی بیشتره