2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016101 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانو منیر: یه کم این قضیه مشکوکه!!! ببین سعی کن یه کم اخم کنی و لباتو غنچه کنی یا بخندی اگر دیدی حالت فلجی یا همون بوتاکس رو داره سریعا برو دکتر یه سوال شما بعد از عمل یخ گذاشتی یا نه؟ این چند وقته محلی که بودی گرم بوده یا سرد؟ این حرکاتو میخوای انجام بدی سخته برات یا کلا امکان پذیر نیست؟ این دوتا فرق دارن چشمک میتونی بزنی؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سرندپیتی: یادم نمیاد کیه ولی آشناعه بزار یه کم فکر کنم اگر یادم اومد بهت میگم ولی تا اونجا که یادمه دکتر خوبی بود چیز بدی ازش تو ذهنم نیست :) ولی مسئله اینجاست اون چیزای خوبی هم که شنیدم یادم نمیاد :)))
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام اقا مانی ممنون که جوابمو دادین اقا مانی من بینی فانتزی دوست دارم به نظرتون کدوم دکتر میتونه ی بینی فانتزی تمیز عمل کنه که بینی کج نباشه ومتقارن باشه من خیلی حساسم
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
banafshe: باریکلا دنبال همینا بودم یادم نمیومد شما اخیرا مطبشون رفتی؟ علیپور میگن تازگیاخوب عمل نمیکنه درسته؟!! shahnazjoon: بله هستم بله کاملا حق با شماست ولی بحث لب و گونه از پیشانی و چشم جداعه
دکتر محمد جواد طباطبایی هم بینیاش طبیعیه و تاکید به طبیعی داره تو بیمارستان سینا هم عمل میکنه که هزینه بیمارستان 1500 -دکتر جعفری پور هم تاکیدش رو طبیعیه سایت هم داره اونم تو یه کلینیک تو خیابان رودکی انگار عمل میکنه که هزینه کلینیک حدود 800 900 ه اینجور که خودش میگفت-دکتر لقمانی هم میگه طبیعی ولی فانتزی در میاره قوس زیاد میده انگار-دکتر علی پور هم کاراش خیلیییییی فرق داره کار خیلی خوب ازش دیدم در حد عالی البته من طبیعی دوست دارم شاید اگه شما ببینید دوست نداشته باشید ولی خیلی تمیزه کار خیلیییییی بد هم میگن داره و یکارم خودم ازش دیدم خوب نبود البته ترمیم کرد که من دیگه ندیدم بعدشو-دکتر موحدیان سایت داره-تو مطب یکی از دکترا اسم دکتر مجید راستیو شنیدم میگفتم کاراش قشنگه من خودم راستش ندیدم و همون خانم میگفت کارا برادرش مهدی راستی کجه الله و اعلم ما که ندیدیم کلا- دکتر هوایی که میگمو یه نمونه تو دانشگاه دیدم خیلی دوست داشتم ولی همون خانمه که میگفت مهدی راستی خوب نیست میگفت کارا اینم دیده خوب نبوده گویا. دکتر ارباب زاده هم یکی از بچه ها دانشگاه سه هفته بعد عملش دیدمش خیلی خوب بود مبگفت از گوشش غضروف برداشته دکتر و تو بینیش استفاده کرده بعدشم دیدم خوب بود خدایی فقط زیادی طبیعی بود ولی واقعا ایراد نداشت البته دکتر دوستت پدرش بود و شاید بی تاثیر نبوه این موضوع-
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
والا من اخرین کاری که ازش دیدم همینه که میگم دوست نداشتم کلا اکثر کسایی که تو مطبای دیگه میدیدم از لیستشون حذفش کرده بودن.من یه نمونه عالی از علی پور دیدم اونم معرفی از یه دکتر دیگه داشته
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
آقای مانی شما راست میگید باید به دکتر اطلاع داد،چون من خودم تقریبا 2 هفته بعد از عملم بود حس میکردم یه طرف صورتم حسش کمتره و کج می خندم،به دکتر گفتم گفت بذار چک کنم و یه نیشگون سفت از اون طرف صورتم گرفت گفت فهمیدی گفتم آره،گفت پس مشکلی نیست. لپم قرمز شد این قدر سفت بود!ولی تا هفته بعدش خوب شد.بانو منیر اگر به دکتر اطلاع بدی خیالت راحت میشه!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
sweetheart: خواهش میکنم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم shahnazjoon: مبارکه به نظرم بینیت خیلی خوب شده و بدون نقص ایشالا نفسش برات بچرخه بابا مگه من لولو ام؟ حالا یه کم جدی هم هستم ولی در کل به خاطر خودتونه :) من موهام توی این تاپیک سفید شده دخترم بانو منیر: به نظر من جای نگرانی نیست ولی برای اطمینان خاطر حتما با دکتر درمیون بزارید اگر تونستین صورتتون رو ماساژ بدین