2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016072 بازدید | 66529 پست
اول choose filo بزن بعد که عکس مورد نظرتو گذاشتی آپلود کن بعد قسمت لینک مستقیم برای وب سایتو کپی کن هر جا دوست داشتی paste کن
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا مانی لطفا نظرتون رو راجع به: مهدی راستی، مجید راستی، مسعود جعفری پور، شهریار لقمای، علی علوی راد، حسین ابدالی و محمد جواد طباطبایی بگید. (اینا فوق تخصصن) غلامرضا فیروزه ای، بیژن موحدیان، محمدحسن سمندری جراح فک و صورتن که بینی هم عمل میکنن تو متخصص گوش و حلق و بینی هم دکتری رو مناسب ندیدم. خانم دکتر فریده ساداتی هم هست که نمیدونم مدرکش چیه، فقط اسمش رو شنیدم ممنون میشم از هر کدوم اطلاعاتی دارید بگید.
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
خب حالا که متقاضی دیدن عکس بانو منیر عزیز زیاد شده. لطفا بذارید تو تاپیک بقیه هم ببینن دیگه.
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
http://upload7.ir/imgs/2014-11/27395563483514300718.jpg بچه ها این عکسمه که بینیم تو بچگی شکسته الانم بینیم خیلی ضایع شده و کج شده...خیلی افسرده شدم...ترخدا دوباره عکساتونو که بینیتونو عمل کردید رو بذارید که ببینم اینم عکس من با اون بینی شکسته
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
ستاره جون، به حرف بچه ها گوش کن و تاپیک رو از اول بخون. مخثصوصا که میخوای بری تهران عمل کنی، چون اکثر بچه ها یا تهرانی ن یا تهران عمل کردن. من اگر میتونستم برم تهران، از همینجا و سایت دکترا، دو سه تا دکتر که باب میلم باشه رو انتخاب میکردم و خودمو اسیر مطب گردی نمیکردم. خواهشا عکس بذارید. وقتی هم میذارید بر ندارید
درود بر همه sweetheart: نه ایشون یکبار عمل کردن - ایشالا که بینیتون همون شه سرندپیتی: من یه نگاه به خلاصه هایی که دارم میندازم ولی تا اونجا که ذهنم یاری میکنه من این اسامی رو فقط میشناسم: شهریار لقمای یا لقمانی؟؟ یه لقمانی نامی توی اصفهان میشناختم که ظاهرا در شروع کارش فوق العاده عالی بود و بعدش پول پرست شده بود و خراب کار بود علوی راد از کارش پارسال عکس دیدم به نظرم از بیست نمره بینی طرف 15 بود ولی نا گفته نماند طرف خیلی بینیش کار داشت الانم ازش خبر ندارم که ببینم چه جوریاست محمدجواد طباطبایی یادمه 4 تومن اینا میگرفت و دکتر با اخلاقی بود کاراش بیشتر به فانتزی میره بیژن موحدیان نمیشناسم اما علیرضا موحدیان تهرانه محمد حسین سمندری اسمشو زیاد شنیدم و یکی بهم پیج داد توی فیس بوق گفت اینو فکشو عمل کرده به نظرم خیلی کارش خوب بود چون شکونده بود و عمل کرده بود اصفهان یکی دیگه هم بود اگه گفتی؟! :)) من که یادم نمیاد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
خیلی ممنون آقا مانی که وقت گذاشتی و جواب دادی فکر کنم سوال آخرتون مزاح بود، چون من اسم هر چی دکتر تو نت پیدا کرده بودم رو گذاشتم دیگه یادم نمیاد. اما دکتر لقمانی نسبت به بقیه فوق تخصص ها کمتز میگیره، هزینه دکتر با بیمارستان شاید ۴ تومن بیشتر نشه و کاراش فانتزیه، قوس و سر بالا .... دکتر طباطبایی هم همونطور که گفتید خوش اخلاقه، تا رفتم تو مطب مثل یه بابای مهربون بام حرف زد و اول گذاشت خودم عیب و ایرادای بینیمو بگم و مدام به اسم کوچیک صدام میزد. سی سال سابقه داره. هزینه ش با بیمارستان ۵.۵_ ۶ در می اومد. داشتم همه کارا رو میکردم که یهو یه نمونه یه ساله دیدم اومده بود برای ترمیم، اینو که دیدم تو ذوقم خورد و گفتم بعدا مزاحم میشم. به نظرتون سمندری ارزشش رو داره برم مطب؟!! آخه تو سایتش که اکثرا نمونه جراحی فک رو گذاشته و مطئنا تو مطب نمونه بینی خیلی کم پیدا میکنم!! بازم ممنون وقت گذاشتید
بانو منیر : والا این وسط دیگه دنبال قاتل بروسلی نباش :) پست اسپم همونیه که زیاد شده تو تاپیک سلام، احوال پرسی ، سوال تکراری و.... کلا هر پستی که حس کنید برای دیگران ( با کلی نگرانی ) سودی نداره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید