2777
2789
عنوان

ایران یکی از زنانه ترین کشور های دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 54 پست
جامعه دو جنسه بشه نرمال میشه پس😂

دوجنسه؟ 

جامعه مردانه یعنی مرد سرجای خودشون ولی زن ها رفتار مثل مردا دارن 

زنانه برعکسهزن ها جای خودشون ولی مرد ها رفتار زنانه دارن 

جامعه نرمال جامعه ایه که زن جای خودش و مرد جای خودش باشه:>

روسیه💙🇷🇺 ...

جامعه نرمال صد درصد بهتره که زنانگی برای زن ها و مردانگی برای مرد ها باشه

کدوم کشور ها جامعه نرمال دارن؟ 

ایران داره به کدوم سمت می‌ره؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم کشور ها جامعه نرمال دارن؟ ایران داره به کدوم سمت می‌ره؟

ایران رتبه چهارم توی زنانه ترین کشور های دنیا رو داره

و کشورای نرمال تقریبا نداریم ولی روسیه و سوئد و نیوزیلند نرمال ترن نسبتا 

روسیه💙🇷🇺 ...

❌استقلال و عدم تمایل به ازدواج و شاغل بودن مردانه نیست❌

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

و این حرف هم نشانه جامعه زنانه‌ست

پس کل کشور های دنیا  زنانه ان؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

الان یعنی همجنسگرایی بالا باشه خوبه؟!!

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
دوجنسه؟ جامعه مردانه یعنی مرد سرجای خودشون ولی زن ها رفتار مثل مردا دارن زنانه برعکسهزن ها جای خودشو ...

نمیفهمم یعنی چی؟ یعنی چه جور؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

ایران رتبه چهارم توی زنانه ترین کشور های دنیا رو دارهو کشورای نرمال تقریبا نداریم ولی روسیه و سوئد و ...

اطلاعات جالب و مفیدی بود مرسی ازتون🌹

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

به نظرم همش بسته به تبلیغات و فضای مجازی هست که جامعه را کدام سمتی نشون بده. چند تا فیلم مطرح هم می‌تونه سمت جامعه را عوض کنه. مثلا یه مدت همش از خانم های نشان بدن که رفتن سمت کارهای سخت مردانه. یا بیان آقایون و پسرهایی نشان بدن که تمایل دارند تغییر جنسیت بدن. بیشتر دست تبلیغات هست. چون بفچقیه هم کشش پیدا میکنم و جایی برای دیده شدن پیدا میکنن