2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
sima جون خوب ورم ربط به خیلی چیزا داره مثلا بینیه گوشتی ورمش بیشتره و دیرترم میره تا استخونی، ولی خوب مسلما سبک اون جراح هم مهمه مثلا بعضی دکترا کارشون کم ورم تره و مریض کمتر کبود میشه حتی ولی بعضیا نه ، شاید به مقدار ساعت عمل هم حتی بستگی داشته باشه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محبی هم دکتر خوبی بود رفتم ولی مشاوره نشدم و یک بارم رفتم ، اما این رو فهمیدم به سایز دست زیادی نمیزنه و همینطور اهل سربالا دادن نیست ، واقعا سلیقه ایه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
حسنانی رو کسی رفته یا نمونه و یا اطلاعاتی داره بگه؟ ارزشش رو داره برم مطبش یا نه؟
بچه ها سجادیان کارش چطوره ؟ تو سایتش رفتم ولی عکس قبل عملشون نیس نمیشه زیاد قضاوت کرد..چقد میگیره ؟ می ارزه ک برم مطبش؟ خشایار احمدی کیه ؟ تعریفش تو کامنتا زیاد بود .. بینی گوشتی کسی عمل کرده پیشش؟
sima جان من 17 رفتم مطب سجادیان و تا الانم همه راضین ازش میگن طبق گفته های خودت بینیو در میاره.... خوش برخورد و شوخم هست وقت عمل داد بهم واسه این جمعه... هزینه با کلینیک شد 4400 فقط استرس دارم نمیدونم چه شکلی میشه
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
باید خودتون برید 2.3 ساعت مطب بشینید از اونایی که عمل کردن اطلاعات کامل بگیرید و ببینید به سلیقتون مدلش میخوره یا نه کار گوشتیش که خوبه استخونیاشم خوب بود زیادم قوس نمیده و مصنوعی نبود کاراش همه به صورتاشون میومد
الهام جان من اگه جای شما بودم دکتری دیگه انتخاب میکردم برای مطب گردی و وقتی که میذارم! آمیتیس جان طبق شنیده های من و دیده های چند تا از دوستان دکتر حسنانی هم ارزش مطب گردی و وقت گذاشتن رو نداره...نظر شما در مورد کارای دکتر یحیوی و سامی چی بود عزیزم؟ masoome اگه گرون نکرده باشه ایشونم 800 میگیره 1 سی سی رو! من نمیدونم چرا کارای سایت سجادیان اصصصصصصصصلا به دلم نمیشینه! نه که بگم سلیقم بینی های فانتزی تره! نه اتفاقا بینی های به سبک طبیعی اما شیک رو میپسندم ولی باز بعضی نمونه های دکتر یحیوی رو خیلی قشنگتر از کل کارای سایت سجادیان دیدم!!!!!!!! analiaa شما که 17 بار رفتین نظرتون چیه؟ نمونه های مطبش با نمونه های سایتش فرق داره یا تو همون مایه هاست؟
rezy جون یحیوی رو خط زدم چون خیلی ضد و نقیض شنیدم و تو مطبش هم راضی دیدم هم ناراضی ، و چون تو روز زیاد عمل می کنه راستش ترسیدم خطای کارش زیاد بشه و اینکه از کسی شنیدم که می گفت یحیوی چون عملش زیاده تو یه روز گفته غضروف مصنوعی میزاره واسه سر بینی!! البته من خودم نمیدونم درست یا غلطش رو سامی هم دکتر خوبیه فقط همون قوس دادنش که یهو به بعضی ها میده نگرانم کرد و ترسیدم منم جزء اون بعضیاش بشم! ولی کارای خوبش واقعا خوبه پس حسنانی خوب نیست اصلا!! توسلی چی؟ اگه کسی عکس یا نمونه دیده ازش بهم بگه تا بفهمم اون ارزش داره برم مطبش یا نه؟ البته خودم دوتا بینی خوب ازش دیدم ولی باز مطمئن نیستم
rezy جان من بین دکترهای که رفتم و شنیدم میدونم سجادیان عملش کم استرس تره و البته سلیقه ای هس ولی بعضی نمونه های توی مطبش بهتر از سایته و بستگی داره یه روز میری میبینی کلی دماغای خوشگل اونجا یه روز میری میبینی دماغا معمولین... من چون بینیم گوشتیه با یه شکستگی سجادیان رو ترجیح دادم قیمتشم بین دکترا خیلی مناسبه... وقتیم میری پیشش خیلی شوخ طبع و مهربونه دقیق ازت میپرسه چی میخوای یعنی به نظرت اهمیت میده ولی بازم پیشنهاد میکنم یه سر مطبش بری ویزیتم 30 میگیره اما شنیدم یحیوی ناراضی زیاد داره و ساپورت بعده عملش زیاد خوب نیس و اشتباهاتشو ماست مالی میکنه!!
REZY جان، اون کسی که کاراش به دل آدم میشینه از هر کسی واسه ادم بهتره چون آدم دیگه بعد از عمل پشیمون نمیشه.. به نظر من سجادیان کاراش به نسبت هزینه ای که میگیره خیلی خیلی خوبه و از طرفی هم به نظر من دکترهایی که ما دنبالشونیم همشون یه کار انجام میدن فقط سلیقه و سبک طراحیشون با هم فرق داره...
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
Analia جون مرسی پس حتما مطب سجادیان میرم..من کارای یحیویو ندیدم ولی تو کامنتا ک میگشتم ناراضی بودن ی سری ولی سجادیان نع تقریبا همه راضی بودن ...من چون تهران نیستم نمیتونم زیاد بگردم اونجا دنبال چند تا دکتر خوبم ک ی روز برم نگاه کنمو تصمیم بگیرم
2810