2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست
من دوتا از دوستام که توی مطبگردی از من با سابقه ترن رفتن و انقدر نمونه بد دیدن که من خودم دیگه نرفتم بهتر یه سر به تاپیک ترمیمی ها بزنی چون میدونم اونجا خیلی دل پری دارن از علامه من اگه قبل عمل یدونه نمونه استخونی خرابم از دکترم میدیدم باهاش عمل نمیکردم این که اینجا چند وقتیه هی همه فکر میکنن برای خودشون اتفاقی که برای بقیه افتاده نمیفته و میرن عمل میکنن با اون دکتر بعد بینیشون خراب میشه رو واقعا بشخصه نمیتونم درک کنم آخه ادم روی صورتش که ریسک نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد دکتر کلانتر هرمزی، مبلغی که ایشون برای جراحی بینی میگیرن امسال بین ٦ تا ٧ ملیون تومانه، طبق تعرفه، اصلا اینجوری نیست که فقط مشکلات تنفسی رو مد نظر قرار بدن و زیبایی بینی رو مد نظر قرار ندن، هرچیزی در جای خودش، عکس های سایتشون گویای این مطلب هست، مهم پروسه ی نوبت گرفتن با ایشون جهت ویزیته، خیلی ها بودن ١ ماه یا نهایتا ٣ ماه بعد از ویزیت جراحی کردن با ایشون، کنسلی که داشته باشن جا به جا میکنن بیماراشونو، حتی یکی از اقوام که پرونده داشت پیش ایشون برای جراحی پلک امروز با مطب تماس گرفت هفته ی بعد جراحی کرد، پس دوستانی که اطلاعات کافی ندارن با گفتن شنیده هاشون دل سایرین رو که در مورد ایشون سوال دارن و نگرانن الکی خالی نکنن. حتی من دیدم کسی که امروز بینیش شکسته و فردا توسط ایشون جراحی شده. بودن دوستانی که تو این مدت یکی دو ساله ی اخیر با ایشون جراحی کردن، در فرصت مناسب اسامی کاربریشون رو میگم تا از خودشون بپرسین سوال و جواب هاتونو، خود من ٣ بار به مطب ایشون مراجعه کردم اگر سوالی بود در حد دیده ها و شنیده هام در خدمتم.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
Vaghean mersiiiiii....bimarasho didi ? Akhe mn tehran nisam vagheanam sakhte bkhtre y doctor y ruze biam bargardan..mikham bdoonam vaghean bimarash ounjoori k tu siteshe amal krde? Binie gushtiam khub amal mkone ? Mnzooram az khub y chize tabie va ink moshkle tnfosi ndashte bashan badesh
simaجون دکتر کلانتر خیلی دکتر با مهارتی هست!هر کاری ازش برمیاد! ولی واقعا باید نمونه ببینی! من یکی از دوستام باهاش می خواسته عمل کنه 1 سال پیش ویزیت شده ولی هنوز نوبتشش برای عمل نشده!من از روی اون میگم دیر وقت عمل میده!حالا اینکه آقای در انتظار لطف خدا شما بیشتر اطلاعات دارید و ایشون رو می شناسید حرف دیگری ایست.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
mamanetanaz دکتر سامی خودش از ساعت 5-6 مطب هست.ولی احتمالا منشیش از قبل ترش اونجا میاد. هر کسی رو اونجا می بینی ازش بپرس دکترش کی بوده چون دوشنبه ها ترمیمی ها میان و خیلی هاشون مال دکتر های دیگن. من اون مدتی که مطبش می رفتم چون بعد از 2 هفته چسب زدن رو یاد میده و میگه خودتون بزنید نمونه خیلی قدیمی نمیشه دید.اما ممکنه نمونه 1 ساله که برای کشیدن بخیه ها اومدن ببینی ولی نمونه چند ماهه نه !!!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
کلانتر خیلی دیر به دیر وقت میده ، چندتا از اشناهام باهاش عمل کردن از نظر زیبایی ظاهری بینیاشون اونجوری نیست که ازشون بپرسی با کی عمل کردی یا مشتاقت کنه که با دکترشون عمل کنی ولی مشکل تنفسی ندیدم ، ظاهرشون خیلی معمولیه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سلام بچه ها... من بعد از مطب سجادیان دیگه اصلا وقت نکردم هنوز جاهای دیگه برم، میخواستم برم ابیانه،، کسی راجع به کارهای ابیانه چیزی میدونه؟ اینجا خیلی گشتم اما زیاد چیز خاصی نبود.. توی سایتشم که فایده نداره...
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
googooli عزیزم برات پیغام گذاشتم نمیدونم دستت رسیده یا نه، از دست این نی نی سایت
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
شهناز جون مرسی..اره میدونم دیر نوبت میده ولی شانسمو امتحان میکنم.. آمیتیس جون یکی دو تا از کاراشو دیدم اره کاملا معمولیه واس همین نظرمو جلب کرد ..چون واقعا از بینیه سر بالا متنفرم..بینیه گوشتی هم هرکسی خوب در نمیاره.متاسفانه من دکتر دیگه ای هم نمیشناسم.یکی دکتر توسلیه ک خیلی سرشو بالا میبره نمیدونم واقعا گیج شدم..کسیو میشناسین ک بینیه گوشتیو خوب عنل کنه ؟
2810