2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
parnia بینیه جدیدت مبارک قشنگ شده میشه اسم دکترت رو بگی؟ فکر نکنم سجادیان باشه اخه کارای اون یه شکل دیگس
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غزل جون من ندیدم کسایی که عمل می کنن سربالا راه برن ولی چیز سنگین بلند کردن و یا سر پایین نگه داشتن طولانی مثلا جهت مطالعه تو چند ماه اول میدونم جایز نیست ولی سربالا گرفتن و راه رفتن ندیدم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
غزل جون ازت معذرت می خوام اگر ناراحت شدی عزیز دلم. حق داری من از یحیوی خیلی عصبانی هستم . ان شاءالله دماغ تو دلخواهت بشه . موفق و سالم باشی.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
سلام، شب خوش، ممنون از تاپیک جامع و خوبتون، دوستان من یه بینی استخونی دارم که وقتی بچه بودم دچار شکستگی شده و به اصطلاح قوز دار شده، خیلی دوست داشتم و دارم که بینیم رو عمل کنم، اما تا زمانی که مجرد بودم خانوادم مخالف بودن الان هم همسرم هرگز نمی زاره عمل کنم، شما چیزی در مورد رفع قوز بینی بدون جراحی شنیدین؟ اینکه به قوز بینی ژل تزریق می کنند و سرپایی و ...، تا حالا کسی رو دیدین که انجام داده باشه؟ چه عوارضی داره؟ کدوم دکتر کارش خوبه؟ اصلا عملی هست یا سر کاریه؟ واقعا واقعا ممنون می شم اگه اطلاعی دارین من رو راهنمایی کنین، شاید بتونم از دست این قوز بدقواره راحت بشم، ممنون
سلام شب خوش دوستان. من الان حدود سی و چهار روز هست که عمل کردم.از نیمرخم راضیم ولی از روبرو تیغه بینیم خیلی پهنه.چند دقیقه پیش از حمام اومدم بدون چسب همسرم دیده میگه خیلی از روبرو پهنه دست زده به تیغه بینیم میگه این که استخونه ورم نیست حالا چکار کنم خیلی ناراحتم کسی میدونه ورمه یا نه؟
الهی به من آن ده که آن به.
sepidehجون ورم که همیشه جوری نیست که دست بزنی نرم باشه!!!گاهی هم بافت های زیر پوست که زیر دست مثل استخوانه هم میتونه باشه!!!تازه عمل کردی 34 روز خیلی زوده برای این حرفا...از همسر محترم درخواست صبر و جلوگیری از قضاوت زود هنگام رو داشته باش!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
مهتاب جون اگر می خوای با دکتر کلانتر عمل کنی باید صبور بودن رو از آلان تمرین کنی!چون جواب ایمیلت رو بده چند ماه دیگه نوبت ویزیت و چند سال دیگه نوبت عمل.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سپیده64 جان نگران نباش عزیزم گاهی موقعها ورم سفته زیر دست خود من خط پره هام با هم متفاوت بود یکیش صاف بود و یکیش خط پره مشخص اون صافه هم کاملا سفت بود یعنی من مطمئن شده بودم که ورم نیست ولی بعد از یه مدت نرم شد و بعد هم از بین رفت و عین هم شد کلا ورم اینطوری نیست که حتما زیر دست نرم باشه
2810