2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
REZY جان چسبی زیاد بود و این 7 تا رو که خوب مشخص بود چه فرمی هستن رو پسندیدم. چون یه سری ها چسبشون چند لایه بود یا فرم بینی معلوم نمیکرد و معلوم نبود و یه سری هم با چسبشون باب طبع من نبود... اما این 7 تا رو با اطمینان قبولشون داشتم. 3 نفر دیگه هم که واسه تعویض اومده بودن رو رفتم تو اتاق دیدم که یکیشون عالی بود اونای دیگه ورم داشتن و سرشون یکممم تیز بود
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بیشتر معیارتون رو بذارید رو سبک عمل دکتر. اگه نمونه میبینید قبلشم ببینید. و یادتون باشه بینی هر کسی یه جور درمیاد،،، ببینید این بینی ای که دارید رو میشه چیکار کرد، نه اینکه توقع داشته باشید فلان بینی رو روی بینی شما پیاده کنن! چون نه منطقیه نه شدنی. نتیجه میده اما امکان داره بهتون نیاد
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
من قبل از اینکه مطب سجادیان برم مطب ابیانه رفتم ولی غزا جان با چیزی که تو د مورد بینیت گفتی که مثل مال من گوشتی و پوست ضخیم و پرکاره ابیانه رو بهت توصیه نمیکنم چون رک به من گفت زیاد نمیتونه بینیم رو جمع کنه و من حس کردم تبحرش تو عمل بینیهای گوشتی اثلا درحد سجادیان نیست ضمن اینکه بینیهاییکه بیرون اناقش دیدم سبکشون همه تقریبا یه مدل بود طبیعی عمل میکنه ولی مدلها فرق چندانی باهم نداشتن و دون یه نمه قوسی که من دلم میخواست و بینی رو شیک میکنه هم نداشتن گرچه از دوتاشون پرسیدم گفتن ما یذره قوس خواستیم ولی صاف دراورده و به ما گفته چندوقت باید بگذره تا قوسش معلوم شه! دیگه نمیدونم دیگهههه
الهام جون من فقط سایتشو دیدیم ساوینا جون خیلییی مممنونن که اطلاعاتتو میگی چون من ووقعا احتیاج دارم تهران نیستم نمیتونم مطب گردی کنم ^_^ :-*خخیلیی خییلییی مرسییی عزییزم
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
2810