2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
manelly من به هیچ عکس فیسبوکی اعتماد ندارم و اونچه که چشمام به صورت زنده اونم تو مطب خود دکتر ببینه رو باور می کنم و همون رو اینجا منتقل می کنم, دکتر عمومی اصلا مناسب عمل بینی نیست!!! و اینکه من اگه میدونستم ایشون هیچ تخصصی در ای زمینه ندارن هیچ وقت اون ٣٠ تومن پول ویزیت رو هم نمیدادم ! در ضمن بینیه به اون داغونی از یه دکتر دیدن ریسکی بودن اون دکتر رو خیلی بالاتر میبره !!! شما نوشتی این دکتر عالیهه!!! تعجب کردم! خواستم تجربه ام رو گفته باشم ! قصد توهین به کسی رو هم ندارم عزیزم
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
کتی درضمن اگه شما فقط به مشاهدات دیگران اکتفا می کنید من خودم شخصا می رم ساعتها تو مطبها می شینم و با کسایی که عمل کردن حرف می زنم و ویزیت می دم و می رم پیش دکتر.بعد از آقای در انتظار لطف خدا فکر کنم کسی به اندازه من اینجا نیست که گشته باشه .و پول یه عمل بینی رو فقط صرف ویزیت کرده باشه هیچ کدوم از حرفهام از طرف کسی نیست و تا خودم نرم مطب دکتری در موردش چیزی نمی گم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد عمل بینی با فوق تخصص زیبایی یا متخصص گوش و حلق و بینی، باید بگم من بالای ٣٥ تا دکتر رفتم ازبین فوق تخصص و متخصص گوش و حلق و بینی، به جرات میتونم بگم هر چی بینیه خوش فرم و زیبا دیدم تو مطب گوش و حلق و بینی دیدم!!! بینیایی که تو مطب فوق تخصصها دیدم زیباترینشون یه بینیه فوق العاده معمولی بوده ! نوک بینی تا حدی بزرگ و کمی پهن! می تونم بگم شاید فوق تخصصا دستکاری بیشتری بینی رو نمی کنن ولی چیزی از زیبایی هم توی بینیشون خیلی نمیبینی! یعنی ظرافت تو کارشون نیست شاید اونم به خاطر اینه که به غیر بینی جاهای دیگه ای از بدن رو هم عمل می کنن پس خیلی رو زیبایی بینی تمرکز ندارن و یه سری عیبای سطحی رو بر طرف می کنن ، از طرف دیگه متخصص های گوش و حلق و بینی بیشتر تمرکزشون رو بینی بوده و چون کار اصلیشون اینه روزانه فقط بینی عمل می کنن پس به خاطر تجربه بالا تر تو تعداد عمل بینی به نکات ریز تر و ظریف تری در حین عمل فکر می کنن و می تونن بینی رو خوش فرم تر در بیارن! ولی خوب چون متخصصهای زیبایی با دستکاری کمتری بینی رو عمل می کنن از اون طرف ریسک خرابکاریه وحشتناک کم میشه اماااا ریسک خرابکاریهای سطحیشون زیاددد تر می شه! یعنی من هر چی بینی از فوق تخصص های زیبایی دیدم بی عیب نبودن یعنی یه مشکل جزئی رو بینیشون مشهود بود که با خودت می گی خوب جای بهتر شدن هم داشته ! در مقابل متخصص های گوش و حلق و بینی ریسک کاریشون بالا تره که یا بینی رو خیلی خوب در میارن یا بددد و داغون! یعنی اگه اون دکتری که متخصص گوش و حلق و بینیه و از کارش مطمئنین و بعد از چند بار مطب رفتنش سبک کارش رو دوست داشتید و کارای خوب دیدین ازش ، می تونین از دکترتون توقع یه بینیه خوش فرم و مناسب داشته باشید و احتمال اینکه بینیه نهایی شما نزدیک به انچه تو تصوراتتونه بیشتر میشه و رضایتتون هم متقابلا بعد از عمل بیشتره ، اما اگه با یه متخصص زیبایی عمل کنید احتمال اینکه بینیتون با اون چه تو فکرتون داشتید خیلی فرق داشته باشه هست ! من همه اینارو بر اساس هفت ماه مطب گردی پی در پی متوجه شدم و بر اساس چیزایی که دیدم و صحبتهایی که با مراجعین و مریضا داشتم ، در اخر باید بگم یه دکتر خرابکار هررر تخصصی که داشته باشه بازم به خرابکاره می خواد یه پورفسور باشه یا یه دکتر عمومی!! شما باید باهوش باشید و دکترتون رو فقط بر اساس تعداد مراجعه بالا به مطب و نمونه دیدن زیادددد از اون دکتر انتخاب کنید نه تابلو فوق تخصص و یا متخصص گوش و حلق و بینی در مطبش! نه صرفا چون فوق تخصص داره پس با سواده و برم باهاش عمل کنم!! عمل بینی امری کاملا سلیقه ایه و شاید کارای یه دکتری که واسش صف می کشن اصلا به چشم و نظر من خوب نباشه ( مثل کلانتر) خودتون برید مطب هر دکتری که مد نظرتونه و بر اساس حرف این و اون دکتر انتخاب نکنید که بعد پشیمونی سودی نداره ! انتخابتون رو رو دکترای کم ریسک تر که ناراضیه کمتر دارن ببرید ، امیدوارم همه به اون بینیه دلخواهشون برسن
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
manely اگه انقدر بهش ایمان داری خوب خودت برو باهاش عمل کن! ولی من جای شما باشم بینیم رو با یه جراح عمومی عمل نمی کنم! باز حالا شما خودت مختاری
کتی من کجای حرفام گفتم بهش ایمان دارم.اینم یکی از گزینه های لیستم بود .خانم نیوشاااا از من اسم دکترای لیستم رو خواست منم چندتا بهش معرفی کردم .نمی دونم چرا شما گیر دادی به این یه مورد.دیگه من چی بگم.من اینجا اسم چندتا از دکترا رو گفتم.اونم برای کسی که ازم خواست.می تونستی قشنگتر صحبت کنی که مثلا بگی من کار بد از داوودی دیدم ما هم به اطلاعاتمون اضافه می شد ولی چرا روی حساب تبلیغ من می زاری.هر کس خودش مختاره که دکترشو انتخاب کنه
تو پستهای صفهات قبل کامل توضیح دادم که چرا با داوودی عمل نکردم شما نخوندی و خیلی زود قضاوت کردی.به هر حال اینجا اسم هر دکتری بیاد هم موافق داره هم مخالف .این دلیل بر جبهه گیری بر علیه کسی نیست.ما اگه اینجاییم می خوایم کمکی به هم کرده باشیم هدف باید فقط همین باشه.البته هستن منشی بعضی دکترا که اینجام حضور دارنکه سوای اونها ماها که می خوایم عمل کنیم همه دوس داریم بینی مون عالیییییی بشه و این هم فقط با انتخاب درست که خودمون باید تشخیص بدیم که کدوم دکتر برامون مناسبه با توجه به بینی و هزینمون.
manely شما تعداد پستات کمه و تاریخ عضویتتم تازس و اونجوری به بهارسارا حرف زدی و خیلی تعصب رو داوودی نشون دادی، نا خوداگاه ادم فکر می کنه کمی تبلیغاتی داری کار می کنی! به خاطر همون گفتم تبلیغ بیخودی از یه دکتر جراح عمومی اینجا نشه! اگر برداشتم اشتباه بوده گفتم قصد بی احترامی ندارم چون منشیای دکترا و مبلغا اینجا کم نیستن متاسفانه
نه عزیزم هنوز در حال تحقیقم ,
کتی جان می دونم دقیقا چی می گی .من تازه عضو شدم از یه ماه پیش پستا رو می خونم و از وقتی قضیه عملم جدی شد عضو شدم که بتونم با بچه ها تبادل نظر کنم والله منشی کسی نیستم .و شغلم وکیل هست. من به بهار سارا گفتم داوودی فوق تخصص نیست . ولی گفتم دکتر خوبی هست .خوب این شانسیه که من دو بار رفتم همه راضی بودن و شما که رفتی نمونه های بد هم دیدی .تبادل اطلاعات خوبیش به همینه.مثلا من یکی از دکترایی که حتی باهاش وقت عمل هم گرفتم چایچیان بود ولی وقتی اسمشو تو لیست خرابکارهای اینجا دیدم کنسلش کردم یا زینلی که باهاش 9 تومن تموم کردم ولی روزی که آزمایشهامو بردم که دقیقا 3 روز بعد بود گفت 30 درصد افزایش قیمت داریم و باید 13 بدی اونم کنسل کردم چون با من تموم کرده بود و زد زیرش .یا صوفی زاده که همه و همه اون روز تو مطبش ناراضی بودن به جز یه نفر.یا مثلا شاپوری که به نظرم خیلی زیادی شوخ و پولکی بود اگه کسی دیده باشدش می فهمه من جی می گم یا باقی گزینه ها که انقدر زیاده که نمی شه همه رو گفت
نیوشااا چون فکر کردم شما قیمت بالاتر مد نظرته ابیانه قیمتش 4 تومن علیرضا ابیانه برو تو سایتش نمونه هاشو ببین خیلی تمیزکاره.من خودم با اینکه بیعانه دادم بهش ولی هنوزم دارم تحقیق می کنم دربارش که خدایی نکرده پشیمون نشم.ولی اگه تا هفته دیگه اتفاق جدیدی نیفته فکر کنم باهاش عمل می کنم .تا حالا مورد خرابکاری نشنیدم ازش.
2810