خانوم مانلی : من 2 تا کار انجام دادم، یکی اینکه از بین گزینه هایی که خودم بهشون مراجعه کردم 3 گزینه ای رو که به نظر شخص من 4 فاکتور تخصص مربوطه، سن و تجربه ی کافی (سن مناسب تعداد عمل بالا) و علم به روز رو داشتن به ترتیب سن و تجربه اینها بودن. 1. عبدالجلیل کلانتر هرمزی ( به اندازه ی کافی شناخته شده هستن و باید عکسا رو از طریق ایمیلشون و با روشی که تو سایتشون گفتن براشون فرستاد و منتظر جواب بود) 2. علی منافی ( در مورد ایشون سبک جراحی بینی های بزرگ و با پروجکشن و ارتفاع زیاد و قیمت عملشون رو میتونم اشاره کنم که خیلی زیاد میگن اول ولی بعدا تا حدودی راه میان) 3. دکتر محمد رضا قاضی سعیدی ( نسبت به 2 پزشک بالا سن و تجربه ی کمتری دارن اما باز به نظر من و با توجه به نمونه هایی که دیدم طبیعی کار و منطقی و دارای اون 4 فاکتور فوق هستن) توضیح 1: من این قشر و از بین این قشر و کسایی که من باهاشون ویزیت شدم اینها برای کسایی که دنبال یه بینی طبیعی و تا حد امکان شبیه به بینی خودشون و نهایتا رفع اندک ایرادات موجود بینیشون هستن مناسب میان و صرفا صرفا صرفا، یه بار دیگه میگم صرفا جهت مطب گردی در کنار سایر گزینه ها توضیح 2 : سبک دکتر منافی منحصر به خودشونه و شاید همه نپسندن، منظورم شیب بینی و بیرون زدگیشه که میتونید تو سایت ایشون و اون چند بار مراجعه به مطبشون ببینید و آشنا بشنید خودتون و به نظر من فقط بزرگ بودن با بزرگ و طبیعی بودن فرق میکنه. و به نظر من سبک دکتر کلانتر هرمزی و دکتر قاضی سعیدی اینه که ضمن رفع عیوب بینی اندازه ی اون خیلی دستخوش تغییر نمیشه و طبیعی هم میشه و میمونه غالبا. در مورد پزشکایی که خودم نرفتم هنوز! ولی با وجود انتخاب قطعی پزشکم پیش این عزیزان هم خواهم رفت، یه لیست 35 نفره از انجمن جراحان پلاستیک ایران استخراج کردم که تو صفحه 97 تاپیک ترمیمی ها هست، اینم لینکش
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=900003&PageNumber=97 و اشخاصی که باتجربه تر هستن و عمل ترمیمی بینی هم انجام میدن رو باز به ترتیب سن و تجربه جدا کردم و اینا هستن 1. محمدرضا هادیان 2. مهدی فتحی 3. حسین عرب 4. سید مهدی موسوی زاده 5. سیاوش جاویدان 6. عزت الله تبریزیان هم هست و همین طور اسامی دیگه. باز هم میگم من این اسامی رو صرفا و فقط و فقط جهت مطب گردی اونم با کلی ترس و لرز و باز فقط بر اساس تخصص سن و تجربه و علمی که میدونم حداقل سالی یکبار به روز میشه با نشست ها و کنگره های مربوطه انجمن توصیه میکنم و نه جهت جراحی و به هیچ عنوان هم نمیگم هیچ کدوم از این پزشکا کار خراب یا کاری که به ترمیم کشیده بشه نداشتن و ندارن، همونطور که خود این پزشکا هم چنین ادعایی نداشته و ندارن و این خود شخص هست که باید از بین این اسامی و اسامی دیگه و حتی تخصص دیگه پزشک خودشو بعد از چند بار مطب گردی و دیدن چندین و چند نمونه ی 3 ماهه و 6 ماهه و تازه در صورت امکان پرس و جو از نمونه های یک ساله و بیشتر اون پزشک انتخاب کنه و از اینجا به بعدشو توکل کنه به خدا و در صورت نیاز و ضرورت حتمی با دید باز بینیشو به تیغ اون جراح بسپاره و امیدوار باشه مشمول اون ریسک ها و عوارض احتمالی عمل نشه و عضو اون 20 درصدی که کارشون به ترمیم و جراحی های بعدی میکشه نباشه! که در صورت انتخاب مناسب این احتمال به حداقل ممکن میرسه.