2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015509 بازدید | 66529 پست
سلااااام از بچه های قدیمی کسی هست؟؟؟؟؟؟ بچه ها من دقیقاً یه ماهه عمل کردم چنروزه از تو بینیم نخ های ابی بیرون میاد وقتی شست و شو میدم😢داستان چیه؟؟؟؟ نکنه باز شده بخیه هام.... مگه بخیه جذبی سبز نباید باشه؟؟؟؟نگرانم . کار بلدا کمکککککک
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. بچه ها میشه لطفاً جوابحو بدین؟ چهارشنبه صبح عمل کردم، امروز رفتم تامپونمو کشیدم. دکترم گفته چهارشنبه آینده برم واس بخیه، من شنیدم که دکترا یه پمادی میدن تا روی بخیه ها بزنیم تا نرم بشه و کشیدن بخیه درد نداشته باشه، ولی دکترم میگه نیازی نیست، موندم چیکار کنم، میترسم خیلی درد بکشم واسه کشیدن بخیه
sara kc: درد ِ کشیدنِ بخیه بسیــار ناچیزه، در حدی که می شه گفت درد نداره.پماد زدن هم تاثیر چندانی در میزان درد نداره.جای نگرانی نیست! دکتر من بهم گفته بود پماد جنتکس (جنتامایسین) به مقدار بسیـار بسیـار کم بزنم روی بخیه های خارجی م. امما بِه تره به حرف پزشک تون اعتماد کنید و طبق دستورشون از پماد استفاده نکنید.
سارینا جون منم همین مشکلو داشتم. یه دونه از بخیه هام باقی مونده بود دکتر نکشیده بود!! بخیه ابی جذبی نیست. مال منم ابی بود. پیش دکترت رفتی بگو بکشه هیچ مشکلی نداره. البته من خودم با تلاش خیلی فراوون جلو اینه خودم کشیدمش. بخیه کامل در اومد ؛)
اخر تیر جراحی کردم
mah70 آره دکتر من گفت باید ماساژبدی چند بارم خودشون ماساژدادن البته بهم یاد داد بعد گفت هر شب اینطوری که یادت دادم ماساژبده البته من زیاد ماساژندادم آخه میترسم بینیم کج شه
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
2810