2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان، من امروز یکی از دوستام گفت تو سایت حرف از بینی منه اومدم ببینم چیه، همه دوستایی که میگن خوب شده بینیم لطف دارن، من نمیام تو سایت و این آخرین باره، اخه شنیدم افراد کوته بین سایت گفتن الی منشی کامرواست البته اینجا این حرفا عادیه، من عملیدم راضی ام، صد بار هم برگردم عقب با کامروا میعملم، حالا هرکی هر چی دوست داره بگه،
27 مرداد، دکتر کامران کامروا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رضی جون ممنونم خدارفتگان شماروبیامرزه. آیدا جون حتما میام میگم موندم از سفر بیاد حسنا لطف داری عزیزم الی مماخمو دیده تو عکس بزرگتره برا همین دوسش ندارم
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
الی عزیزم همه دیدیم شما تموم مطب گردیتو نوشتی به این حرفا اهمیت نده من خودم ازت ممنونم چون واقعا با بچه کوچیک مطب گردی برام سخت بود الان 80درصد با کامروا اوکیم
راستی رضی جان من قراربود قبل بارداری عمل کنم ولی دکتر که رفتم گفت چون میخوای سریع باردارشی بزار بعدش بینی من خیلی ورم کرد الانم با اینکه ورمش خوابید ولی ازقبل بزرگتره بعد عمل تا دوسال باردار نشی خیلی بهتره
آره منم توهمون شرایط بودم آخرم تصمیم گرفتم نی نی بیارم چون نمیتونستم دوسال صبر کنم الان بابچه یه مقدار سخته ولی پشیمون نیستم حالا مماخو عملیدم بعد دو سه سال یکی دیگه میارم
راستی کامروا غضروف مصنوعی]نمیذاره، اینو مطمئنم، یکی از دوستام میگفت میگن میذاره، باید بگم نه و کاملا مخالف هستش خود دکتر حالا راحت تر بگین من منشی کامروام
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
rezyجان عکسو زود برنداری تروخدا بزار ما هم ببینیم . الی جان شرمنده میشه یه بار دیگه هزینه عملت و آدرس و شماره دکترتو بگی؟؟؟؟؟؟ بچه ها هیچ کس کرج نرفت کار این مفردو ببینه ؟؟؟ بابا یکی مرام بزاره بره ببینه دیگه
سلام من الان تقریبا 50 روزه با سجادیان عمل کردم اوایل که مشکل تنفس داشتم خدارو شکر خوب شدم بینیم گوشتی بود ونوک تپل داشت اما بعد اینهمه مدت احساس میکنم نوکش فرقی نکرده اصلا معلوم نیست عمل کردم هر کس میبینه میگه تعغیری نکردی فقط همسرم خیلی راضیه میگه طبیعی وخوب شده به نظرتون این ورمه
رضی جان من ورم وحشتناکی داشتم سرذبارداریم 28 کیلو اضافه وزن داشتم دماغم هم خیلی گنده شد بهد از بارداریم دوباره لاغر شدم اما دماغم دیگه زیاد کوچیک نشو و کجتر از قبل شد تو تمام عکسام دقت کردم واقعا دماغم گنده تر و کجتر شده اما خیلیا رو میشناسم دماغ عملی داشتن اما تو بارداری هیچ تغیری نکرده بستگی به بدنت داره
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
2810