2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام شاید یه سری هاتون منو بشناسید و یه سری هم نه، من بیشتر تو تاپیک ترمیمیا فعال هستم تا اینجا ولی احساس میکنم اطلاعاتم بعد از 2 سال تحقیق و مطب گردی جهت ترمیم و شکایت از پزشک جراح خودم دکتر علی اصغر پیوندی و 100 بار دادسرا و کمیسیون پزشکی قانونی رفتن و دیدن 1000 نفر که همه از پزشکای جراحشون که قریب به اتفاقشون متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن بودن و بینیهاشون نابود شده بود بیشتر به درد این تاپیک و پیشگیری میخوره تا درمان! و ازتون دعوت میکنم به صفحه ی اول تاپیک ترمیمی ها و لیست پزشکان خرابکار یه نگاهی بندازین و با این حقیقت روبرو بشین که از 20 مورد 21 مورد پزشک خرابکار 16 تا 17 موردشون متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن هستن، 2 مورد متخصص جراحی های عمومی و تنها 2 مورد فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی! و این یعنی 80 درصد از لیست پزشکان خرابکار اون تاپیک رو پزشکان متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی تشکیل دادن و باز تاکید میکنم آماری نزدیک به این هم در دادسرای جرایم پزشکی ناحیه 19 تهران، خ مطهری وجود داره و قریب به اتفاق شکایت های مربوط به حوزه ی زیبایی به این سازمان از پزشکان متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن صورت میگیره هر ساله. صفحه ی اول تاپیک ترمیمیا : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=900003&PageNumber=1 و اما لیست پزشکان خرابکار : - دکتر لاهوتی و دکتر توسلی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی (توضیح اینکه دکتر توسلی چند مورد شاکی در زمینه ترمیم بینی دارن) - دکتر مصطفی هاشمی و دکتر مجتبی کلینی متخصص جراح عمومی، - دکتر سید سعید حجازی متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر توکلی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر مهدی طرزی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر دوغایی مقدم گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر محمد عامری گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر بهمن مقدم گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر ابولفضل زارعی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر محرابی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر فتاحی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن - دکتر چایچیان گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر صوفی زاده گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر ابطحی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر نراقی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر هرمز باز یاری دلاور گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر علی اصغر پیوندی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن حتی میشه خانوم دکتر بشارتی رو هم به لیست بالا اضافه کرد چون چند مورد ناراضی و شاکی دارن تو تاپیک ترمیمیا و ذکر این نکته ضروریه که شاید بعضی از دوستان از بعضی از این پزشکان که اسامیشون قید شده خیلی راضی باشن و جزو کار های خوبش باشن ولی این دلیل نمیشه کار های خراب و ناراضی ها و شاکی های این پزشکان و حقایق و واقعیت های موجود نادیده گرفته بشه و صرفا به به به و چه چه از اون پزشک پرداخته بشه، خوب و بد رو باید در کنار هم گفت و دید و سنجید و در آخر با دید باز تصمیمی عاقلانه گرفت.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
سلام دوستان خوبید من الان سه ماهه که عمل کردم دکتر بهم گفت که دیگه روزا چسب نزنم فقط شبا بزنم ولی من نمیدونم این کارو بکنم یا نه اخه احساس میکنم بینیم هنوز ورم داره کمکم کنید
شامانا جان بی نهایت ممنونم از راهنمائیت... حالا فردا پیش محبوبی راد وقت مشاوره دارم... اگه برم و به توافق برسیم آخر هفته عمل میکنم... چه حالی داری اینهمه مطب گردی میکنی من فردا اولین باره میرم مطب !! انرژی دکتر و بپسندم دیگه اصلا سخت نمیگیرم....... یعنی میدونی اعتقاد دارم اگر قراره بد بشه پیش بهترین دکترم برم بد میشه ازون طرفم که محدودیت دارم تو هزینه یه کم... اینه که امید به خدا همین دکتری که به دلم افتاد رو میرم ببینم چی میشه... ایشالا تو هم زود زود زود یه دکتر خیلی خوب پیدا کنی و به سلامتی عمل کنی :*
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
خواهش میکنم عزیزم. اما پیشنهاد می کنم در انتخاب محبوبی راد تجدید نظر کن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام بچه ها من امروز آتل رو برداشتم، همه کلی از بینی ام تعریف می کنن و می گن کلی تغییر کردم، ولی خودم نمی دونم چرا به دلم نشسته!!! احساس می کنم بینی ام بزرگه هنوز!!! چقدر طول می کشه ورم بخوابه؟؟؟
شامانای عزیزم ممنون از جوابت ولی میشه با توجه به اطلاعاتی که داری در مورد این سه دکتر مختصراً توضیح بدی زینلی شیروانی کلانتر و واقعا کدومشون خوب ترهستن من فقط به کار خوب فکر می کنم واز این که بد بشه می ترسم می خوام عملم واقعا أکی بشه بینی ام هم گوشتیه همه می گن به صورتت میاد ولی یه جورایی خودم فکر می کنم بعد از بارداری ورمش نخوابیده
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
jojovezi سلام عزیزم ایجوری ک معلومه بینیت خیلی عالی شده :) شما ک بینیت گوشتی بود تزریقم داشتی ؟ این ورم بالای نوک بینیت کی رفت ؟ میشه جوابمو بدی !
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
2810