2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که عمل کردن میشه به سوالم جواب بدید شمام بعد عمل کناره های تیغه ی بینیتون ورم داشت؟؟؟منظورم اون قسمت استخونیشه لطفا جوابمو بدین
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
nil ممنون ولی هنوز نوک بینیم و کناره های تیغه ی بینیم خیلی ورم داره الان عکس قبل عملمو میذارم بهناز ممنون اوه آره منم ماه اول چشم و بینیم از ورم کج شده بود
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
گوگولی مبارکه ،، عکس جدیدتر بدون چسب نداری؟؟ ایلای مبارکه .قشنگه بینیت ورم زیادی هم دیده نمیشه بچها یحیوی چند میگیره الان؟؟ بهناز قبل عملت دماغت کجی داشت؟؟
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
ilay جون مبارک باشه تغییرات خیلی مثبتی داشتی. رز جون نیمه فانتزی هم اگه بصورتت بیاد عمل میکنه. ولی فانتزی نه! کاکائوی تلخ عکس بدون چسب ندارم. چون بینیم هنوز تازس ورمش زیاده. یکم که ورمش بخوابه بدون چسب هم میزارم. البته تعریف نباشه ولی نیمرخم بدون چسب هم خیلی قشنگه و دوسش دارم اما بزار باهم بزارم.
ILAY عزیزم بینیت خیلی خوشگل شده :) مبارکت باشه خانمی ... قبلا گوشتی بود ایا ؟ بهناز برای ورم باید یکم صبو ر باشی .. من هنوز نمیتونم اخم کنم ! کم کم خوب میشه خانم .. نگران نباش ...
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
بچه ها من امروز خودم چسب بینیمو عوض کردم ... چون برام تزریق کرده خیلی ورمش کم تر شده ... خوب میشه به نطرتون ؟من خیلی نگرانم اگر نوکش بادش نره بینیم اصن خوب نمیشه ...
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
2810