2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
مرسی سحر خوشگلم دوست خووبم سپیده جون یه بار که مطبش بودم یه خانومه پیشم نشسته بود که میگفت به دکتر اصرار کردم که حتما تو بیمارستان عملم کنه دکتر هم بهش گفته بود اگه بخواین بیمارستان هم عمل میکنم اما یه تومن به هزینتون اضافه میشه. بازم اگه دلت با احمدیه برو باهاش مشورت کن. آقای قلندر ممنونم. راستش تو اون چند باری که مطبش رفتم چندتا آقا هم دیدم که بینیشون خوب بود و به صورتشون میومد فقط از یکی خوشم نیومد که البته تازه دکتر گچشو باز کرده بود و براش چسب زده بود که معلوم بود قبلش خیلی گوشتی و بزرگ بوده چون پوستش خیلی کلفت بود. یه نمونه ی 3هفته ای عالی آقا هم دیدم که واقعا بینیش خوب بود. اینجا هم آقای unkhown با دکتر احمدی عمل کردن و راضی هستن. راستی دکتر فقط هفته ی بعد هستش بعدش مثل اینکه میخواد بره تعطیلات. دوستانی که میخوان برن مطبش حواسشون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ممنون. ایشون روش عملشون بستس. البته اگه نیاز باشه که پره ها کوچیکتر شن از زیر پره ها یکم برش میدن. برای منم برای اینکه سوراخای بینیم کوچیکتر شن بهم گفت که شاید موقع عمل لازم شه که یه کوچولو از زیر پره هات برش بدم که اصلا جاش نمیمونه منم چون مریضاشو دیدم و هیچکدوم جای بخیشون معلوم نبود قبول کردم. الانم همون روزای اول که بخیمو کشید اصلا جاش معلوم نبود انگار نه انگار که برش خورده (: اینم شمارشه عزیزم: 22560799 منشی نداره و بدون وقت قبلی میتونی بری روزای زوج از ساعت 3 تا 8 .
googooliجان احمدی به من گفت رفتی دیگه پشت سرتم نگاه نکن.اونجوری که از ازمایشگاه پایین مطب شنیدم مثل اینکه یکی از مریضاش که مشکل پلاکت داشته توی یکی از جراحیهاش بدجوری خونریزی کرده بوده . البته من با متخصص خون خودم تماس گرفتم با مقدار پلاکتی که اونموقع داشتم گفت مشکلی نیست و نامه جراحی بهم میده منم به احمدی گفتم ولی قبول نکرد گفت بینیت خوبه و خوشگلی و از این حرفا.خلاصه هیچ رقمه قبول نکرد.حسابی چشمش ترسیده مثل اینکه از کسایی که مشکل پلاکت دارن. شاید برای موارد دیگه توی بیمارستان عمل کنه.
الهی به من آن ده که آن به.
Googooli جان من واقعاحساسم اما از بینی شماخیلی خوشم اومد هیچ زیاده روی نداشت و ترتمیزه.دکتر احمدی عضو انجمن نیست وفوق تخصص ندارن.فکرمیکنی به ریسک و هزینش می ارزه؟
اگه منظورت دکتر لقمانى تو اصفهان که من کارشو دوست نداشتم بینیارو عییییییین سرسره در میاره وبللللللللند
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
2810