در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
فاطیما جون با دکتر سجادیان.امروز روز چهارم بود. اب هویج وکرفس میخورم الوورا میزنم. کبودی ندارم خدا را شکر ولی ورم خیلی زیااااااااااااااااااااد \پره های بینیم اینقدر ورم دارن که مثل سنگ سفت شدن
سلام من با وجود مطب گردی کم تصمیمموبا سجادیان گرفتم با این که جاهای دیگه رفتم گفتن بینیت معمولیه سجادیان گفت خیلی پوستش ضخیمه و از این بابت نگرانم که بینیم پهن بمونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فاطیما جون من صبح که از خواب بیدار میشم چشمام به زور باز میشن از بس که ورم داره صورتم. دکتر گفت چون هفته دیگه مسافرته گچ منو دیرتر برمیداره .حدودا میشه دو هفته بعد از عمل
سلام دوستای عزیزم دکتر هادی زاده رو میشناسید مطبش توی جردن هست دختر خاله م میخواد پیشش بره اگه اطلاعی ازش دارید ممنون میشم بهم بگید
خطا ازمن است میدانم ...
ازمن که سال هاست گفته ام (ایاک نعبد)...امــــــــــا به دیگران دلسپرده ام ...ازمن که سال هاست گفته ام (ایاک نستعین )امـــــــــــا به دیگران هم تکیه کرده ام
خدایـــــــــــــــــا
رهایم نکن ...
بیش از همیشه دلتنگم به اندازه ی تمام روزهای نبودنم ....
سلام دوستان من الان تقریبا 7 ماهه عمل کردم ولی هنوز قسمت تیغه ی بینیم شدیدن ورم داره و پهنه نمیدونید کی این قسمت ورمش میره؟؟؟ میدونم که ورمه ولی خسته شدم کی ورمش میره