2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
فاطیما جون با دکتر سجادیان.امروز روز چهارم بود. اب هویج وکرفس میخورم الوورا میزنم. کبودی ندارم خدا را شکر ولی ورم خیلی زیااااااااااااااااااااد \پره های بینیم اینقدر ورم دارن که مثل سنگ سفت شدن
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطیما جون من صبح که از خواب بیدار میشم چشمام به زور باز میشن از بس که ورم داره صورتم. دکتر گفت چون هفته دیگه مسافرته گچ منو دیرتر برمیداره .حدودا میشه دو هفته بعد از عمل
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
سلام دوستای عزیزم دکتر هادی زاده رو میشناسید مطبش توی جردن هست دختر خاله م میخواد پیشش بره اگه اطلاعی ازش دارید ممنون میشم بهم بگید
خطا ازمن است میدانم ... ازمن که سال هاست گفته ام (ایاک نعبد)...امــــــــــا به دیگران دلسپرده ام ...ازمن که سال هاست گفته ام (ایاک نستعین )امـــــــــــا به دیگران هم تکیه کرده ام خدایـــــــــــــــــا رهایم نکن ... بیش از همیشه دلتنگم به اندازه ی تمام روزهای نبودنم ....
بهناز جون مبارک باشه سیب زمینى خام معجزه میکنه براى کبودیهاى اطراف چشم
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
سلام دوستان من الان تقریبا 7 ماهه عمل کردم ولی هنوز قسمت تیغه ی بینیم شدیدن ورم داره و پهنه نمیدونید کی این قسمت ورمش میره؟؟؟ میدونم که ورمه ولی خسته شدم کی ورمش میره
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
2810