2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
آلما جان چه خوب عزیز که شما رفتی دیدی .گلم عملش تمیز بود این دوستم که خیلی خوب شده بود و بی نهایت راضی بود ولی من مطبش نرفتم.طبیعی شیک یعنی خیلی خوب،میشه یکم بیشتر توضیح بدی.برای عملش من پرسیدم گفت اگه لازم باشه باز عمل میکنه وگرنه بسته درسته؟؟ آلما جان به نظرت مفرد میتونه گزینه خوبی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
googooli جان مبارکه آلما جان منم مطب گرمارودی رفتم تا جایی که نمونه دیدم سبکش تقریبا نیمه فانتزی بود کرج چهارراه طالقانی کوچه گلها ساختمان بنای ماندگار طبقه 6 32264894

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا جان میشه بپرسم چرا با دینی یا سجادیان عمل نکردی؟؟ من تو سایت سجادیان ی عالمه انحراف دار دیدم که برطرفشون کرده بود واسه همین خیلی بهش امیدوار شدم از طرفیم کاراش بیشتر طبیعی بود و من فانتزی میخوام!به نظرتون اگه اصرار کنم میتونه فانتزی تر از کارای معمولش بینیمو عمل کنه؟؟
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
fatima جون خدا را شکر که راضی هستی عزیزم .منم هفته دیگه با سجادیان عمل دارم .برای همه گچ بینی رو 9-1) روز بعد از عمل بر میداره ؟
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
siminradin بنظر من که خیلی عالی و طبیعیه! بخصوص برای یه آقا... مینا جان بعید میدونم تو یه روز بتونی در مورد سه تاشون درست درمون تحقیق کنی چون خودمم که رفتم کرج قصد داشتم مطب حسینی اقدم, سلطانیان , گرمارودی و توفیقی برم..اما فقط تونستم مطب گرمارودی نمونه ببینم بس که شلوغ بود!مطب حسینی اقدم که رسیدم دیگه خیلی دیر شده بود و نمونه ندیدم! و مطب بقیه ام که اصلا نرفتم بنظر من اگه میخوای نتیجه بگیری بهتره هر روز نهایت دوتا مطب بری و از سلطانیان و مفرد شروع کنی منم منتظرم خبر بیاری و نظرتو بگی موفق باشی عزیزم