2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا کسی هست از دکتر برزنجی چیزی شمیده باشه؟یا با ایشون عمل کرده باشه؟ لطفا هرکی با دکتر برزنجی و کلانتر هرمزی عمل کرده منو راهنمایی کنه
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
Ninizz من چند تا کار عالی تو یونی از برزنجی دیذم طبیعی وخوش فرم بود تا الانم من اصن ازش ناراضی ندیدم حتی تو تاپیک ... خودم زنگ زدم بهش وقت گرفتم برم اما فهمیدم قیمت ببالاس الای 9 میگىره اما ب نظرم خوبه
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
fatima1395 منم تعریف شنیدم از ایشون..اما اره متاسفانه گرون میگیره..نمیدونم چطوری راضیش کنم یه کم بیاره پایین قیمتو.!؟ و بخاطر اینم هست که تو یکی از بهترین بیمارستانا عمل میکنن(بهمن)
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
طناز جان با دکتر حسنانى عمل کردم امروز 10 روزه.من روز عمل با 4 نفر دیگه که قرار بود همون روز عمل بشن همه صحبت کردم 2 تا ترمیمى از دکتراى دیگه بودن.هر 4 نفر از خانومایی که رفتیم واسه تامپون و چند روز بعد آتل اونا هم کبودى و ورم شدید نداشتن.پماد سیکابیورو هم زدم بخیه هم خیلى بهتر شدن.چون پره هاى بینى من برش خورده.ولى به نظرم کار خیلى مهمه و بیسه بینى .البته من بینیم غضروفى بود مشکل خاصى نداشت.
بچه ها به توصیه پزشکتون حتمن عمل کنید براى مراقبت .من یک هفته فقط غذاى میکس شده ابمیوه طبیعى خوردم اب ماهیچه هم به نظرم بى حالى و ضعف رو بهبود میده.من الانم نمک و غذاى شور نمى خورم اناناس میکس شده 4 تا خوردم اب هویج و کرفس تا دلتون بخاد :)) الان اصلن باورم نمیشه 10 روزه عمل کردم.امیدوارم مماخ همتون عالى بشه.😘😍
2810