2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوست دارم عکس بذارم نظر شما رو هم بدونم، ولی چون با گوشی میام اکثرا" نمی تونم ، یعنی نشد. الانم تو محل کارم هستم ولی امکان اینکه عکس بریزم به سیستمم نیست. چیکار کنم برای عکس گذاشتن؟؟
یکی از دوستام 2 مرداد با دکتر نادریان عمل کرده و الان وقتی با خودم مقایسه میکنم شدیدا" تو قسمت نوک بینیش و پره ها ورم داشت و 10 میلیون گرفته بود ازش تازه با تخفیف و آشنایی خودش راضی بنظرمیرسید . مدلش طبیعی بود ، قبل از عمل تا اونجایی که یادمه قوز داشت و یکم نوک افتاده بود. کاملا برطرف شده بود ولی توررررررم شدید بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الی بسلامتى عزیزم ایسالله عمل خوبی داشته باشی آره ار استرسه اروم باش سرثو گرم کن ک بهش فکر نکنی غذای مقوی بخور اماسبک ک سنگین نشی موفق باشی ایشالله بیای و کلی راضی باشی ازمماغت
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
باران عزیزم بابد زنگ بزنی بهش بپرسی از منشی اما هر وقت خواستی برا ویزیت اسمتو برابش اس کن برو من الات از یکى پرسیدم انگار از 5 تا 17 هم نیست
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
2810