2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
الهام جان من به دکتر گفتم این گردی پره ها حفظ بشه گفت ایجوری بزرگ تر به نظر میاد برا شما چیکار کرده ؟ ! به نظرت فردا قبل عمل بگم ک گردیش نکن ؟ اخه میخوام ظبیعی باشه و کوچیک من بینیم گوشتیه
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
من پره هام بزرگ بود برش داده من چیزی نگفتم فقط گفتم دوست دارم سوراخای بینیم خوشگل باشه تقریبا بیضی یا مدل اشکی :) الانم خیلی خوشگل شده چیزی رو که دوست داری قبل عمل بهش بگو حتما همون کارو میکنه
سجادیان 31 خرداد غضروفی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جان خیلی خوشحالم که انقدر رضایت داری..خداروشکر..ای کاش هر کی عمل میکنه مثل شما رضایت کامل داشته باشه و مشکلی براش پیش نیاد..واقعا دلم میسوزه ازینکه بعضیا کارشون به عملای چندم ترمیمی میکشه!!!!!
وای استرس گرفتم . نمیدونم چی بگم بهش ... اه :( خودمم نمیدونم چی میخوام اخه ! تو اتاق عمل بهش بگم گوش میده ؟ شما ای بخیه هات چیزی نزدی ؟ پماد نزدی ایا؟
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
بچه ها روی بینیم چسب هستش. و کلی جوش ریز ریز زده. و خیلی میخاره چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
آهان راستی بینی من کاملا غضروفی نیست ازین قضیه مطمئنم چون قبلا پیش یکی دو تا دکتر ویزیت شدم گفتن نیمه گوشتی هستم یعنی گوشتی غضروفی..پوست نوک بینیم یکم ضخیمه ظاهرا! بینیم خیلی بزرگ و ناجور نیست برا همین رو انتخاب دکتر خیلی حساسم...دلم نمیخواد بینی ای رو که الان خیلیا میگن عمل نمیخواد چیکارش داری..یوقت میزنن خرابش میکنن و ...ببرم زیر تیغ و بعدش فقط پشیمونیش بمونه برام عزیزم من تهران نیستم وگرنه انقد از بینی خوشگلت تعریف کردی که مشتاقانه بخاطر دیدن بینی شما هم که شده میومدم..
ببین عکستو با عکس خودم مقایسه کردم بسیار شبیهن منتها بینی من از نیم رخ یکم قوس داره و از تمام رخ اون قسمت اضافه ای که زیر بینیتون هست رو برای من نداره! و بینی من یه کوچولو انحراف داره
فاطیما1395 جان: دایم با تتراسایکین بخیه و جای برش رو چرب نگه دار. کرم سیکالفیت هرروز استفاده کن. شبها قبل از خواب ،کرم cicabio creme برندbioderma, رو استفاده کن. هر 3 این پمادهارو استفاده کن، و هیچکدوم رو حذف نکن. هرکدوم کارش جداست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)